NOVO! SANITARNA OPREMA SANELA

O podjetju SANELA
So vodilni proizvajalec celotnega programa sanitarne elektronike. Glavni cilj podjetja SANELA je zadovoljiti tudi najzahtevnejše stranke in njihove zahteve po sodobnih sanitarnih prostorih in opremi teh prostorov. Blagovna znamka SANELA je povezana z visokokakovostnimi izdelki nove generacije sanitarne elektronike. Zahvaljujoč lastnemu razvojnemu oddelku, ki zagotavlja širitev ponudbe izdelkov in se lahko hitro odziva na spreminjajoče se zahteve trga in kupcev.

 

Trenutno ponujajo širok portfelj izdelkov, ki se v celoti uporabljajo v javnem in zasebnem sektorju.

 

Dobavljajo široko paleto sanitarne opreme (avtomatske splakovalne enote za pisoarje in straniščne školjke, avtomatske pipe za umivalnike in krmilnike za tuširanje, umivalnike in korita iz nerjavečega jekla, pisoarje iz nerjavečega jekla, korita za pisoarje in stranišča, umivalnike iz nerjavečega jekla, dodatke iz nerjavečega jekla, kovance, žetone in RFID stroji, izdelki izdelani po zahtevah strank)

 

Veliko pozornosti namenjajo novim trendom, ki so povsem edinstveni na področju sanitarne tehnike. To je na primer radarsko pisoarsko izplakovalnik, ki je po svoji funkciji in »vandal-proof« izreden. Poleg tega se princip “inteligentnega” senzorja avtomatskega logičnega sistema (ALS) uporablja pri vseh izdelkih z infrardečim senzorjem. Oba načina sta zaščitena s potrdilom o registraciji uporabnega modela.

 

Vso ponudbo si lahko pogledate v  Katalog – celotna ponudba
ter ostalo ponudbo po sigmenih:

 

 

Za ponudbo nam pišite na info@kovinar-trgovina.si 

Sanitarna Oprema Sanela

Diskretno pakiranje

Vašo zasebnost skrbno varujemo

Varen nakup

100% varno plačilo