BLENDER ELECTROLUX E4TB1-6ST

74,90 

Ni na zalogi

Šifra: e705d8c56e94 Kategorije: , ,

Opis

Opis

S pomočjo Blenderja Electrolux E4TB1-6ST ustvarite svoj lastni dnevni smoothie ali pa hitro zdrobite led s pomočjo posebej oblikovanega rezila TruFlow in robustne moči za slastne rezultate in gladko teksturo.

  • 800 W močan motor.
  • Več hitrostnih stopenj in pulzni način delovanja.
  • 1,5 l prostornine v steklenem vrču.

Optimalno mešanje z rezili TruFlow
Štiri rezila TruFlow iz nerjavečega jekla so namensko oblikovana za to, da ustvarijo močan učinek vrtinčenja, ki optimizira mešanje in iz vaših sestavin potegne najboljše.
800 W močan motor
Močan motor omogoča, da je mešanje občutljivih receptov ali trdih sestavin in drobljenje ledu preprosto, rezultati pa gladki in slastni..
Več hitrostnih stopenj in pulzni način delovanja
Pridobite najboljše iz vsakega recepta z izbiro optimalne moči z dvema spremenljivima hitrostma in pulznim načinom, kar vam daje zaupanje in užitek tako pri procesu mešanja kot pri rezultatu.
1,5 l velikodušne prostornine
Zmešajte zdrave smoothieje in deserte za celo družino, zahvaljujoč 1,5 litrskemu steklenemu vrču iz kaljenega stekla lahko prenese temperaturo do 90 stopinj C.
Varno za pomivanje v pomivalnem stroju za preprosto čiščenje
Tako vrč kot tudi rezila iz nerjavečega jekla so varni za pomivanje v pomivalnem stroju. Rezila so hkrati preprosti snemljiva, kar čiščenje izjemno olajša ter prihrani.vaš čas.
Snemljiva rezila: Snemljiva rezila omogočajo lažje čiščenje, izdelana so iz nerjavečega jekla.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč