KUHINJSKI ROBOT ARIETE PASTAMATIC 1598/1

229,99 

Ni na zalogi

Šifra: 85f76be03bf0 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Pastamatic Gourmet Ariete je vse, kar pogrešate v kuhinji: večnamenski planetarni mešalnik z blenderjem. Zahvaljujoč izjemno veliki posodi s prostornino 7 litrov lahko pripravite katero koli testo, ki bo zadovoljilo najzahtevnejše kuharje.

Ta kuhinjski planetarni mešalnik bo potešil vašo željo, da se preizkusite s sladkimi in slanimi recepti kakršne koli težavnosti ali velikosti! S priloženimi dodatki boste zelo enostavno stepli jajca ali smetano za svoje najslajše recepte, pa tudi pomešali vse sestavine, tudi z največjo hitrostjo, brez nevarnosti umazanije kuhinje zaradi pokrova, ki je odporen proti brizganju: vse kar morate pecite torte, sladkarije ali pecivo.

Lastnosti:
Moč 1200 W
prostornina posode iz nerjavečega jekla: 7 l
6 nastavitev + impulzno mešanje
1,5 l stekleni mešalnik blender
Priloženo: električna metlica, kavelj za gnetenje in mešanje
Barva: srebrna
Garancija: 2 leti

Če so vaša strast kvašeni izdelki, vam s Pastamatic Gourmetom ne bo več treba ročno gnesti testa za kruh, saj se mešalnik s svojo močjo 1200 W pretvori v robota za gnetenje testa za kruh ali pice. Samo uporabite trnek za trša testa in pustite, da mešalnik opravi delo namesto vas. Planetarni mešalnik je opremljen tudi s priročnim mešalnikom prostornine 1,5 litra, ki je nameščen nad roko mešalnika in je sposoben mešati sadje in zelenjavo, sadne napitke, smutije, pa tudi energične pijače. Poleg 6 hitrosti lahko uporabite tudi funkcijo Pulse in nasekate tudi najtrše sestavine, na primer led za vaše koktajle.
Električna metlica, kavelj za gnetenje in mešanje:
priloženi pripomočki vam bodo omogočili, da ustvarite poljubno testo in se prepustite svoji ustvarjalnosti v kuhinji
7 litrov za vaše izjemno velike recepte:
košara lahko vsebuje do 7 litrov sestavin za mešanje in gnetenje, je tudi trpežna in enostavna za čiščenje, ker je narejena iz nerjavečega jekla
1,5 litra za napitke in napitke:
Kuhinjski robot je opremljen tudi z mešalnikom, ki je nameščen na roki planetarnega mešalnika za napitke iz sadja in zelenjave, smutije in koktajle
6 hitrosti:
za stepanje in mešanje sladkih ali slanih izdelkov

PLANETARNI MEŠALNIK: ZA MEŠANJE SLADKIH IN SLANIH IZDELKOV
Če planetarni mešalnik vstopi v vašo kuhinjo, brez njega ne boste mogli več, saj zmore vse. Z planetarnim mešalnikom lahko mešate testo za picoali kruh, pa tudi sladice, brioše in kreme, da imate na mizi vedno nekaj sveže pečenega.

PLANETARNI MEŠALNIK Z ELEKTRIČNO METLICO ZA POPOLNO STEPANJE
Kavelj za debelejša testa le zamenjajte z električno metlico za stepanje jajc, şmetane in vseh vrst sladkarij. Rezultat bo vedno optimalen, zahvaljujoč 6-stopenjski nastavitvi.

PLANETARNI MEŠALNIK Z BLENDERJEM: ZA NAPITKE IN KREMASTE JUHE
Mešalnik je nameščen na vrhu mešalnika in vam omogoča, da zaradi 1,5-litrske prostornine steklene posode pripravite sadne napitke, smutije, pa tudi kremaste juhe za vse goste.

VEČNAMENSKI PLANETARNI MEŠALNIK S 6 HITROSTMI
Šest hitrosti planetarnega mešalnika Pastamatic Gorumet vam omogoča, da ustvarite testa za vzhajanje, pecivo, piškote za peko, pa tudi kreme, mascarpone za vaše najbolj okusne recepte.

7 LITROV PROSTORNINE ZA VAŠE VELIKE RECEPTE
Košara mešalnika iz nerjavečega jekla lahko sprejme do 7 litrov sestavin, ki jih gnete ali stepe. IZPOLNITE SVOJO DOMIŠLJIJO V KUHINJI
S Pastamatic Gourmet kuhinjskim robotom lahko oživite vaše gurmanske recepte in presenetite vaše goste.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč