KUHINJSKI ROBOT ARIETE VINTAGE 1588

239,99 

Ni na zalogi

Šifra: d9575c4efcb9 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Mešalnik iz linije Vintage bo v vašo kuhinjo prinesel kanček veselja, zahvaljujoč stilu in pastelnim barvam, značilnim za kolekcijo Vintage. Kuhinjski robot s 5,5-litrsko posodo iz nerjavečega jekla meša katero koli vrsto hrane z udobnim odpiranjem pokrova za enostaven dodatek sestavin. Njegova starinska zasnova spominja na tradicijo in poteze preteklosti v današnjih modernih kuhinjah.

  • Moč: 2400W.
  • Prostornina nerjaveče posode 5,5 l.
  • Planetarni sistem.

Kuhinjski robot Ariete Vintage je planetarni mešalnik z elegantnim in prefinjenim dizajnom, ki združuje tehnologijo in funkcionalnost tako za dnevne pripravke kot za zahtevnejše priprave peciva.

Lastnosti:
moč motorja 2400W
planetarni sistem
prostornina nerjaveče posode 5,5 l
kljuka za gnetenje težjega testa
nastavek za gnetenje mase
nastavek za stepanje
pokrov proti brizganju
10 spremenljivih hitrosti
pulzno mešanje
enostavno čiščenje
barva: bež
garancija: 2 leti

Velika moč:
motor, ki doseže največ 2400 W napora, 7 hitrosti in pulzna funkcija, vam omogočajo, da obdelujete tudi najtrša in gosta testa. Planetarni mešalnik Vintage vam bo olajšal pripravo bolj dovršenih receptov, ki bi jih radi pripravili doma, kot so kruh, domače testenine, pa tudi pica, kvašeni izdelki in posebne torte, ki bi zahtevale dolge čase priprav. Vi izberete recept, planetarni mešalnik naredi vse za vas! Hitrost lahko odmerite tudi tako, da izbirate med 7 razpoložljivimi hitrostmi glede na recept, ki ga želite pripraviti.
Prostoren in vsestranski:
velika 5,5-litrska posoda iz nerjavečega jekla in 3 priloženi nastavki: kavelj za gnetenje, metlice za mešanje in stepanje, ter metlica za gnetenje omogočajo širok nabor priprav. S kavljem lahko zamesite najtrše pripravke, na primer testo za pico ali kruh ali krhko pecivo; metlica za gnetenje je idealna za mešanje in pripravo mehkih krem in podlag za sladice, medtem ko lahko z metlico za stepanje hitro stepete katero koli sestavino, na primer jajca ali smetano. S 5,5-litrsko prostornino posode iz nerjavečega jekla vam planetarni mešalnik Vintage omogoča obdelavo sestavin v velikih količinah in z najboljšimi zmogljivostmi, zahvaljujoč motorju z močjo 2400 W.
Stabilen in čvrst:
nedrseče noge in tehtnica omogočajo mešalniku, da deluje stabilno in varno pri visoki hitrosti, brez umazanije, zahvaljujoč zaščitnemu pokrovu.
Odkrijte linijo Vintage Ariete:
Mešalnik, kuhinjski robot, aparat za kavo in še veliko več: linija Vintage znamke Ariete združuje številne izdelke z retro dizajnom in pastelnimi barvami, ki so zasnovani tako, da vašo kuhinjo opremijo z motivom shabby chic. Odkrijte vse izdelke iz linije!

MEŠALNIK ZA TORTE Z VEČ OKUSA
Prednost uporabe mešalnika za pecivo je, da boste lahko ustvarili vse torte, ki jih do zdaj niste mogli pripraviti, ker je ročno delo dolgotrajno in utrujajoče! Vaše torte bodo kreativne in z več okusa. MEŠALNIK ZA PICO
S planetarnim mešalnikom lahko resnično ustvarite vse, pri čemer izberete sestavine po svojem okusu. Hitro boste lahko pripravili domačo pico, pa tudi ostala peciva. Dodajte kanček domišljije in uspeh je zagotovljen!
DOMAČI MEŠALNIK ZA KRUH
Domači kruh je gesta ljubezni za vso družino. Z mešalnikom lahko tako svež kruh spečete vsak dan, brez glutena, pa tudi takega za sendviče ali prigrizke.
PLANETARNI MEŠALNIK ZA SLADKARIJE IN PIŠKOTE
Z planetarnim mešalnikom ne boste več imeli omejitev v kuhinji! Ker lahko z dodatki stepete smetano, pripravite kreme za polnjenje in okrasitev sladic ali celo stepete beljake, da dobite dišeče in dišeče meringe. PLANETARNI IN MATERINSKI KVAS
Gnetenje s planetarnim mešalnikom je hitro in enostavno in vam ni treba umazati rok! Tudi vaši recepti s kvasom bodo postali enostavni in zabavni, saj ne boste zapravili nobenih sestavin in ne boste potrebovali nobenega drugega pribora, razen vašega zanesljivega mešalnika Vintage!

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč