KUHINJSKI ROBOT CECOTEC TWIST&FUSION 4000

262,90 

Ni na zalogi

Šifra: 7855a71a419a Kategorije: , ,

Opis

Opis

Kuhinjski robot Twist&Fusion 4000 Luxury z ohišjem iz litega aluminija, močjo 800 W, 8-stopenjskim digitalnim prikazovalnikom hitrosti in časovnikom. Posebna prednost je 5,2 litrska posoda iz nerjavečega jekla. Priloženi dodatki: metlica za stepanje, mešalnik, kavelj za gnetenje in prozorni pokrov.

Kuhinjski robot Cecotec Twist&Fusion 4000 Luxury Black

MOČ
Zmogljiv kuhinjski robot z enosmernim motorjem moči 800W je idealen kuhinjski pomočnik. HardGear sistem neposredni pogonski mehanizem skozi jeklene zobnike zagotavlja največjo moč. Rezultat je popolna konsistenca tudi pri najgostejši masi.
ZASNOVA
Ohišje je narejeno iz litega aluminija za večjo varnost in stabilnost.
Planetarni sistem gibanja omogoča večji doseg za optimalno mešanje vseh sestavin. 5,2-litrska posoda iz nerjavečega jekla velike prostornine, vključuje ročaj za udobnejšo uporabo in prozoren pokrov proti prelivanju z odprtino za polnjenje. 8 nastavljivih hitrosti, ki ustrezajo potrebam vseh receptov. Intuitivno delovanje zahvaljujoč digitalnemu vrtljivemu izbirniku z LED zaslonom, časovnikom ter indikatorjem časa in hitrosti. Tihi sistem z manj kot 75 dB. Gladka in oglata oblika naprave se izvrstno poda vsaki kuhinji.
DODATKI
– Metlica za stepanje iz nerjavečega jekla je kot nalašč za stepanje beljakov, smetane, meringe itd.
– Mešalnik s teflonskim premazom je primeren za popolne mešanice, kot so krhko testo, testo za piškote itd.
– Kavelj za gnetenje s posebno teflonsko prevleko je zasnovan za gnetenje najzahtevnejšega ali najgostejšega testa, kot so kruh, pica ali testenine.
Dodatki so primerni za čiščenje v pomivalnem stroju.
Priložena je kuharska knjiga.
Za dodatno varnost poskrbi varnostni paket: spuščanje roke in mehak zagon, samodejna zaustavitev, zaščita pred pregrevanjem in nedrseča stopala.

Tehnične lastnosti:
– Planetarni sistem mešanja
– Tiho delovanje ( < 75 dB)
– 8 hitrostnih nastavitev
– 6 načinov delovanja
– Digitalni zaslon
– Vgrajen časovnik

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč