KUHINJSKI ROBOT ELECTROLUX E5KM1-4BPT

329,90 

Ni na zalogi

Šifra: 16818103e85d Kategorije: , ,

Opis

Opis

Od kruha do čokoladnega kolača z lešniki ter vse vmes, kuhinjski robot Electrolux E5KM1-4BPT vam pomaga vsakokrat pripraviti slastne pečene dobrote.

  • Močan 1200W motor.
  • Velika 5l mesilna psoda iz nerjavečega jekla.
  • Robustno kovinsko ohišje.

Izjemna moč mešanja ter močan motor kuhinjspega robota Electrolux omogočata optimalne in skladne rezultate pečenja. kvalitetno izdelan in robustem mešalnik nudi zanesljivo izvedbo za poljubno priložnost od peke posladkov do prazničnih gostij.
Izjemna sposobnost mešanja zagotavlja, da so vse sestavine združene in da nobena sestavina ne ostane nedotaknjena, kar poskrbi za enakomernost in gladkost pri pripravi enostavnih in zahtevnih receptov.
1200 W močan motor
Za peko polnozrnatega kruha in pic s tanko skorjo potrebujete močan motor za gnetenje brez napora. Močan motor omogoča zanesljivo zmogljivost in raznolikost pri ustvarjanju izbranih receptov na vašem pekovskem potovanju.
Posoda s prostornino 5 l iz nerjavnega jekla
Velika posoda omogoča idealno kapaciteto za peko manjših in večjih količin, od kolačkov do intimnih družinskih srečanj ter slastnih tort za posebne priložnosti.
Vsestranski pripomočki
Ustvarjanje okusnih in zdravih pekovskih dobrot zahteva raznolika orodja. Pripravite svoj najljubši kruh iz kislega testa, sladico iz kremnega sira ter merengue piškotke s pomočjo kavljastega nastavka za testo, stepalnika brez oprijemanja in metlice.
Več hitrosti in impulzov
Za skladne in odlične rezultate – od stepanja lahke smetane do gnetenja čvrstega testa z natančnim nadzorom šestih hitrosti in impulzno funkcijo.
Nastavitve hitrosti v 6 stopnjah: Spremenljiva hitrost za izbiro prilagodljive hitrosti obdelave vseh vrst živil.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč