KUHINJSKI ROBOT TESLA KR600RA

149,90 

Ni na zalogi

Šifra: 874ee4017341 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Kuhinjski robot TESLA KR600RA 3 v 1 je pripomoček, s katerim boste lahko mešali, stepali, gnetli, mleli meso ali pripravljali smootije. Priložena je 5-literska posoda iz nerjavečega jekla, steklen vrč s prostornino 1,5L in številni nastavki. Za sistemtično mešanje poskrbi planetarni sistem mešanja

Kakovosten Kuhinjski robot TESLA KR600RA, ki ga poganja zmogljiv motor z močjo 1000W, lahko hitro in skoraj brez napora pripravi veliko količino hrane. Enostavno prilagodite hitrost delovanja svojim potrebam! S šestimi (6) različnimi delovnimi stopnjami hitrosti, med katerimi lahko izbirate, je enostavno najti pravo, ki bo ustrezala pripravi kateregakoli recepta za kuhanje ali peko. Planetarni sistem mešanja bo poskrbel za boljšo in bolj sistematično obdelavo sestavin, priročna nagibna glava pa bo omogočila lažje odstranjevanje posode in enostavno čiščenje.
Priložena je visokokakovostna posoda iz nerjavečega jekla, s prostornino 5 L, ki je primerna za obdelavo manjših ali večjih količin sestavin. Oblika sklede in priloženi nastavki (kavelj za mešanje testa, balonska metlica, ploščata stepalka, lopatka) so popolnoma kompatibilni za doseganje vrhunskih rezultatov. Prozoren pokrov proti brizganju z odprtino za dodajanje sestavin, bo poskrbel, da ob zagonu aparata sestavine ne brizgajo naokoli, vi pa boste lahko sproščeno dodajali sestavine.
Popolne smutije ali druge okusne napitke lahko pripravite s priloženim zmogljivim blenderjem s stekleno posodo prostornine 1,5 L.
Sveže meso za še bolj sočne klobase in še bolj okusne burgerje lahko zmeljete z uporabo mlinčka za meso, ki se ponaša s kar tremi (3) rezalnimi diski. Tako boste točno vedeli, kaj je na vašem krožniku. Dodan je tudi nastavek za zvitke iz mletega testa.
Glavne prednosti:
? Močan motor 1000W
? 6 hitrosti delovanja
? Planetarni sistem mešanja
? 5L posoda iz nerjavečega jekla z pokrovom
? Blender z 1,5L stekleno posodo
? Mlinček za meso s tremi rezalnimi diski

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč