MEŠALNIK BLENDER BLAUPUNKT TBG601

75,90 

Ni na zalogi

Šifra: d7aafcd1716f Kategorije: , ,

Opis

Opis

Zmogljiv namizni mešalnik Bloupunkt se ponaša z močjo 1500 W, štirikrakim rezilom in visoko hitrostjo vrtenja 30000 rpm. Očarala vas bo 1,75 litrska steklena posoda in popolnoma razstavljiva rezila, ki omogočajo enostavno čiščenje. Naprava vključuje 5 nastavitev hitrosti in funkcijo Turbo.

Namizni mešalnik TBG601 Blaupunkt
Namizni mešalnik TBG601 podjetja Blaupunkt predstavlja učinkovit pripomoček za pripravo sadnih napitkov, alkoholnih pijač, kremnih juh, sladoleda ali hrane za dojenčka. Naprava je primerna tudi za drobljenje ledu, kar omogoča pripravo nepogrešljivih osvežilnih napitkov v poletnih dneh.
Namizni mešalnik je opremljen z naprednim sistemom za nadzor delovanja ter priročnim steklenim vrčem kapacitete 1,75 L v katerem lahko pripravite kremno juho za do 3 osebe. Vzdržljiv material vrča omogoča brezskrbno uporabo naprave za drobljenje ledu. Posebna odprtina na vrhu pokrova nudi preprosto dodajanje in doziranje sestavin. Komplet ima priloženo tlačilko za lažje mešanje večjih količin ali trših sestavin.
Model se ponaša z zmogljivim motorjem, v katerem so bili uporabljeni visokokakovostni ležaji z odličnimi lastnostmi porazdelitve toplote in preprečevanja pregrevanja. Naprava doseže največjo moč 1500 W. Slednja lastnost je posebej koristna pri načrtovanju priprave arašidovega masla, pesta ali humusa. Ta parameter omogoča tudi daljše delovanje aparata brez pogostih odmorov.
Hitrost vrtenja posebej zasnovanih štirih širokih rezil, prevlečenih s titanom, je do 30.000 vrtljajev / min. Zagotavlja, da bodo zmesi gladke in temeljito pomešane. Model TBG601 je opremljen tudi z elektronskim regulatorjem hitrosti vrtenja z brezstopenjskim prilagajanjem hitrosti in “Turbo” impulznim načinom delovanja, tako da lahko delovanje mešalnika prilagodite trenutnim potrebam. Nastavitev petih rotacijskih hitrosti (1 – najnižja, 5 – najvišja) in impulzni način omogočata prilagajanje delovanja mešalnika posameznim jedem.
Posebna prednost naprave je tudi tiho delovanje (< 65 dB).
Tehnične specifikacije:
? Kapaciteta posode: 1,75 L
? Hitrost vrtenja: 30000 rpm
? 5 nastavitev hitrosti
? Posebej zasnovano štirikrako rezilo
? Priložena tlačilka za lažjo uporabo
? Enostavno čiščenje
? Popolnoma razstavljiva rezila
? Brez BPA
? Napajanje: 220 – 240 V ~50/60 Hz, Moč: 1500 W
? Dimenzije: 21,5 x 18,6 x 43,8 cm
? Teža: 3,82 kg

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč