MEŠALNIK BLENDER BLAUPUNKT TBG801

114,90 

Ni na zalogi

Šifra: 260fb35b378a Kategorije: , ,

Opis

Opis

Zmogljiv namizni mešalnik Blaupunkt z močjo 1500 W, štirikrakim rezilom in visoko hitrostjo vrtenja 30000 rpm. Očarala vas bo 1,75 litrska steklena posoda in popolnoma razstavljiva rezila. Priložena je steklenička Blend&Go iz titrana.

Namizni mešalnik TBG801 Blaupunkt
Si želite pripraviti vrhunske smutije, sadne pene, kremne juhe ali hrano za dojenčka? Z namiznim mešalnikom lahko vse potrebne sestavine hitro in učinkovito premešamo. Naprava je primerna tudi za drobljenje ledu, ki je v poletnih dneh nepogrešljiv za pripravo osvežilnih pijač.

Namizni mešalnik je opremljen z naprednim sistemom za nadzor delovanja ter priročnim steklenim vrčem kapacitete 1,75 L v katerem lahko pripravite kremno juho za do 3 osebe. Vzdržljiv material vrča omogoča brezskrbno uporabo naprave za drobljenje ledu. Posebna odprtina na vrhu pokrova nudi preprosto dodajanje in doziranje sestavin. Komplet ima priloženo tlačilko za lažje mešanje večjih količin ali trših sestavin.

Model se ponaša z zmogljivim motorjem, v katerem so bili uporabljeni visokokakovostni ležaji z odličnimi lastnostmi porazdelitve toplote in preprečevanja pregrevanja. Naprava doseže največjo moč 1500 W. Slednja lastnost je posebej koristna pri načrtovanju priprave arašidovega masla, pesta ali humusa. Ta parameter omogoča tudi daljše delovanje aparata brez pogostih odmorov.

Hitrost vrtenja posebej zasnovanih štirih širokih rezil, prevlečenih s titanom, je do 30.000 vrtljajev / min. Zagotavlja, da bodo zmesi gladke in temeljito pomešane. Model TBG801 je opremljen tudi z elektronskim regulatorjem hitrosti vrtenja z brezstopenjskim prilagajanjem hitrosti in “Turbo” impulznim načinom delovanja, tako da lahko delovanje mešalnika prilagodite trenutnim potrebam. Dva vnaprej določena programa “Ice Crush” in “Smoothie” dopolnjujeta udobje delovanja naprave.
V kompletu je priložena tudi posebna steklenička Blend&Go iz titrana, ki omogoča, da si pripravljene jedi vzamete s sabo v šolo, službo ali na izlet.
Posebna prednost naprave je tudi tiho delovanje (< 65 dB).
Tehnične specifikacije:
? Rezila s prevleko iz titana, 10x močnejša kot jeklo
? Kapaciteta posode: 1,75 L
? Način Turbo
? Enostaven nadzor hitrosti
? Posebej zasnovano štirikrako rezilo
? Priložen stiskalnik za lažjo uporabo
? Enostavno čiščenje
? Avtomatski in ročni nadzor
? 2 avtomatska programa: za drobljenje ledu in smoothie-je
? Popolnoma razstavljiva rezila
? Brez BPA
? Priložena plastenka
? Napajanje: 220 – 240 V ~50/60 Hz
? Dimenzije: 21,5 x 18,6 x 43,8 cm
? Nazivna moč: 1200 W
? Teža: 4,17 kg

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč