MEŠALNIK BLENDER CECOTEC POWER BLACK TITANIUM 1800 SMART

123,90 

Ni na zalogi

Šifra: b07f4470b7bd Kategorije: , ,

Opis

Opis

Močan blender Cecotec power black titanium smart s skupno močjo kar 1800W z rezili prevlečenimi s črnim titanom, steklenim toplotno odpornim vrčem. Ponuja tri avtomatske programe, v kompletu dobite tudi filter za sok.

6 rezil za najboljše rezultate
Cecotec blender prinaša najboljšo kombinacijo moči in kakovosti za kar najboljše rezultate. Šest močnih rezil bo poskrbelo za učinkovito sekljanje, premaz iz črnega titana pa poskrbi, da rezila dalj časa ostanejo ostra.

Trije predpripravljeni programi
Izbirajte med trebi različnimi funkcijami, glede na vaše potrebe. Program za pripravo napitkov in smutijev, ki samodejno preklaplja med različnimi vrtilnimi frekvencami za odlično strukturo napitka. Program za drobljenje ledu za drobljenje brez težav. Progam za samodejno čiščenje omogoča globinsko čiščenje naprave po uporabi brez drgnjenja.

Velik steklen vrč
Posoda iz taljenega stekla s kapaciteto 2,1 litra omogoča pripravo večjih količin vaših najljubših napitkov. Zdaj boste lahko v le enem vrču pripravili dovolj napitka za vso družino in hitreje uživali v svojih kreacijah.

9 stopenj moči
Blender ima 9 stopenj delovanja in turbo način, ki poveča delovanje aparata na maksimalno kapaciteto za doseganje rezultatov v le nekaj sekundah. S funkcijo turbo boste brez težav zmleli in drobili led pri največji vrtilni frekvenci.

Izjemni naravni sokovi
Posebno oblikovan filter za sok omogoča pripravo sokov brez kaše, da ne rabite več skrbeti za precejanje vaših napitkov. Sokove lahko servirate direktno iz vrča, saj filter zadrži kašo in omogoča enostavno ločevanje.

Odporen na vročino
Vrč iz kakovostnega stekla je vzdržljiv in odporen na toploto. Pripravljate lahko tako napitke z ledom, kot tudi vroče omake in juhe, ne da bi morali skrbeti za vzdržljivost vašega aparata

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč