MEŠALNIK BLENDER NUTRIBULLET NB 606 R NUTRIBULLET

84,99 

Ni na zalogi

Šifra: 51b53be9fe98 Kategorije: , ,

Opis

Opis

600-vatni motor, enostaven in praktičen za uporabo, rezila iz nerjavečega jekla, 2 posodi (710ml + 532ml), optimalen za ekstrakcijo hranilnih snovi.

  • Rezila za ekstrakcijo iz nerjavečega jekla.
  • Posodica brez BPA.
  • Moč motorja 600 W.

Spoznajte originalni Nutribullet, ekstraktor hranljivih snovi. Kompakten dizajn in motor z močjo 600 W. Vi izberete sestavine, aparat pa jih pretvori v superživilo. Ta model Nutribullet-a je na voljo v rdeči barvi. Obstojna rezila iz nerjavečega jekla so oblikovana za optimalno ekstrakcijo hranljivih sestavin. Intuitivni dizajn za enostavno uporabo: postavite posodo na bazo motorja, zavrtite in ekstrahirajte. Ste vedeli, da lahko večino smoothijev pripravite v manj kot 60 sekundah? Zdaj lahko uživate v zdravih obrokih tudi med natrpanim urnikom. To je aparat, ki ga boste želeli uporabljati vsakodnevno. Enostaven za uporabo in vzdrževanje. Le odstranite rezila in jih izperite z detergentom in vodo, pokrov in posodico pa operite v pomivalnem stroju. Temu modelu sta priloženi posodi iz Tritana (s prostornino 700 in 500 ml (brez BPA)), obroček za posodo, ter obroček z ročajem.
S svojimi 600 W moči je nutribullet? Original vse, kar potrebujete za pripravo zdravih obrokov in to v manj kot 60 sekundah, zahvaljujoč njegovi preprosti zasnovi. S kompaktnim dizajnom je Nutribullet Original idealen za pripravo zdravih obrokov. Motor z močjo 600W je opremljen s funckijo ekstrakcije hranljivih snovi. Neverjetno enostaven za uporabo ? v posodo dodajte sestavine, posodo pritrdite na podstavek motorja, zavrtite in naj se ekstrakcija prične! Le 60 sekund potrebujete, da svoje najljubše sestavine pretvorite v zdrav smoothie. Vzemite svoj zdravi obrok s seboj s pomočjo priloženih nastavkov; posodi (700 in 500ml), obroček za posodo, obroček z ročajem in uživajte v zdravi prehrani zdravo tudi kadar ste zdoma. Inovativno rezilo Nutrient Extraction zmelje katerokoli sestavino, hkrati pa ohrani vse njene ključne hranljive snovi.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč