MEŠALNIK BLENDER NUTRIBULLET NB 910 CP NUTRIBULLET

129,99 

Ni na zalogi

Šifra: 11559537a1fc Kategorije: , ,

Opis

Opis

Moč: 900W. Obstojna rezila iz nerjavečega jekla za optimalno ekstrakcijo hranljivih sestavin. Intuitivni dizajn za enostavno uporabo: postavite posodo na bazo motorja, zavrtite in ekstrahirajte. Priprava smoothijev v manj kot 60 sekundah.

Nutribullet? PRO pripravo smoothijev popelje stopničko višje. Z močjo 900W bo še tako trde sestavine, kot so semena ali oreščki, brez težav zmlel v svilnato mehke smoothije.
Obstojna rezila iz nerjavečega jekla so oblikovana za optimalno ekstrakcijo hranljivih sestavin. Intuitivni dizajn za enostavno uporabo: postavite posodo na bazo motorja, zavrtite in ekstrahirajte.
Ste vedeli, da lahko večino smoothijev pripravite v manj kot 60 sekundah? Zdaj lahko uživate v zdravih obrokih tudi med natrpanim urnikom. To je aparat, ki ga boste želeli uporabljati vsakodnevno. Enostaven za uporabo in vzdrževanje. Le odstranite rezila in jih izperite z detergentom in vodo, pokrov in posodico pa operite v pomivalnem stroju. Temu modelu Nutribullet PRO je priloženih 7 nastavkov: BPA free velika posoda (900 ml), 2 To-Go pokrovčka z odprtino, 2 obročka za posodo in 2 obročka za posodo z ročajem.
S svojimi 900 W moči je nutribullet? Pro vse, kar potrebujete za pripravo zdravih obrokov in to v manj kot 60 sekundah, zahvaljujoč njegovi preprosti zasnovi. S kompaktnim dizajnom je Nutribullet Pro idealen za pripravo zdravih obrokov. Motor z močjo 900W je opremljen s funckijo ekstrakcije hranljivih snovi. Neverjetno enostaven za uporabo ? v posodo dodajte sestavine, posodo pritrdite na podstavek motorja, zavrtite in naj se ekstrakcija prične! Le 60 sekund potrebujete, da svoje najljubše sestavine pretvorite v zdrav smoothie. S pomočjo priloženih nastavkov lahko svoj smoothie pospravite v hladilnik ali pa mu nadenete nastavek to-go in uživate v zdravi hrani tudi kadar ste zdoma. Inovativno rezilo Nutrient Extraction zmelje katerokoli sestavino, hkrati pa ohrani vse njene ključne hranljive snovi.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč