MEŠALNIK BLENDER PHILIPS HR3652/00

149,99 

Ni na zalogi

Šifra: 4f76717568e7 Kategorije: , ,

Opis

Opis

3D-tehnologija ProBlend 6. Prostornina steklene posode: 2 l. Moč: 1400 W. Ročna nastavitev hitrosti, do 35.000 vrt/min, prednastavljen program. Zunanji deli primerni za pomivalni stroj. Različne hitrosti. Pulzno stikalo. Lučka vklopa. Kovinsko ohišje.

  • 3D-tehnologija ProBlend 6.

Mešalnik Philips Avance Collection HR3652/00
Mešalnik je odličen kuhinjski pripomoček za pripravo zdravega sadnega ali zelenjavnega napitka. Mešalnik je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki mu zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Material glavnega ohišja je tako kovina, mešalna posoda pa je izdelana iz stekla. Mešalnik se ponaša z vhodno močjo 1400 W ter največ 35 000 vrtljaji na minuto. Tako boste lahko zmešali tudi najbolj trdo sadje v tekočo kašo. Mešalnik ima zaslon, kjer boste nastavljali hitrost, prav tako ima funkcijo samodejnega izklopa ter lučko, ki signalizira vklop.

Fino mešanje ter enostavno vzdrževanje
Mešalnik ima stekleno mešalno posodo s prostornino 2 l. Ker je izdelana iz stekla jo lahko brez težav očistite v pomivalnem stroju, hkrati pa ne vsebuje škodljivih snovi, kot jih nekatere plastične mešalne posode. V pomivalnem stroju lahko enostavno očistite vse dele, razen motornih delov. Mešalnik ima na voljo različne hitrosti, ki si jih izberete glede na učinek, ki ga želite doseči. Prav tako ima pulzno stikalo, ki še maksimizira učinkovitost in je primeren za trše dele sadja ali zelenjave.

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Lastnosti:
samodejni izklop
prostor za shranjevanje kabla
zunanji deli primerni za pomivalni stroj
LED zaslon
različne hitrosti
pulzno stikalo
lučka vklopa
material posode: steklo
material glavnega ohišja: kovina
Tehnične lastnosti
prostornina posode: 2 l
napajanje: 1400 W
hitrost vrtenja: maksimalno 35 000 / minuto
napetost: 220 ? 230 V

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč