MEŠALNIK BLENDER RUSSELL HOBBS 24722-56 MATTE BLACK

87,99 

Ni na zalogi

Šifra: 392811c30d9b Kategorije: , ,

Opis

Opis

1,5 L vrč iz stekla. Konica s 4-imi rezili iz nerjavečega jekla za preprosto mešanje. Moč 650 W in 20 000 rotacij na minuto. 2 hitrosti in nastavitve na dotik. Odstranljivo rezilo za preprosto čiščenje. Odstranljiv pokrov za polnjenje za lažje dodajanje sestavin med mešanjem. Prostor za shranjevanje kabla. Stojalo proti drsenju za dodatno stabilnost.

Matte Black Jug mešalnik naredi vse in v stilu, od smutijev iz super hrane do zamrznjenih daiquirijev v poletnih popoldnevih. Vse v zvezi s tem mešalnikom je osuplivo, od mat teksturiranih zaključkov v predrzni črni barvi do konice s 4-imi rezili iz nerjavečega jekla, ki z lahkoto zmeša najbolj odporne sestavine. Najboljše od vsega je, da ima 1,5 L vrč iz stekla, ki je dovolj velik, da je dovolj za vse!

Mat črni dizajn
Matte Black Jug mešalnik prinese vrhunski sodoben stil vaši kuhinji s kombinacijo mat teksturiranih zaključkov v predrzni črni barvi z rezilom iz nerjavečega jekla. Ta mešalnik zgleda moderno na kateremkoli kuhinjskem pultu.

1,5 L vrč iz stekla
Iščete mešalnik, ki je dovolj velik, da lahko postrežete vse? Potem boste vzljubili Matte Black Jug mešalnik, ki ima 1,5 L vrč iz stekla. Ne glede na to ali pripravljate juhe ali omake, ta vrč je popolne velikosti za pripravo katerihkoli srečanj.

Konica s 4-imi rezili iz nerjavečega jekla za preprosto mešanje
Matte Black Jug mešalnik vam pomaga zmešati tudi najbolj trde sestavine. Z močno konico s 4-imi rezili iz nerjavečega jekla, ki je tako trdna kot trpežna in dolgo obstojna, lahko zmiksate vse od jabolk do doma narejenih margarit z ledom.

Mat črni dizajn
1,5 L vrč iz stekla
Konica s 4-imi rezili iz nerjavečega jekla za preprosto mešanje
Moč 650 W in 20 000 rotacij na minuto
2 hitrosti in nastavitve na dotik
Odstranljivo rezilo za preprosto čiščenje
Odstranljiv pokrov za polnjenje za lažje dodajanje sestavin med mešanjem
Prostor za shranjevanje kabla
Stojalo proti drsenju za dodatno stabilnost

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč