MEŠALNIK MULTIPRAKTIK RUSSELL HOBBS 24732-56 MATTE BLACK

109,99 

Ni na zalogi

Šifra: c8bbf6aa163c Kategorije: , ,

Opis

Opis

Rezila iz nerjavečega jekla. Pripomoček za testo. Disk za smetano.1,5 L plastični vrč za mešanje. 2,5 L skleda z uporabno kapaciteto 1,5 L.600 W. 2 hitrostni nastavitvi + Funkcija impulza. Skleda in deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Dvojni varnsotni zaklep na skledi.Prostor za shranjevanje kabla. Stojalo proti drsenju za dodatno stabilnost.

Matte Black multipraktik vam prinese vrhunski stil in učinkovitost. Matiran črni dizajn v drzni črni barvi in impresivna moč 600 W omogoča ustvarjanje okusnih receptov v stilu. Z različnimi nastavki lahko drobite sir ali gnetete testo, vse v uporabni skledi s kapaciteto 1,5 L. Z 2-mi hitrostnimi nastavitvami in funkcijo impulz imate na voljo vse nastavitve za pripravo kateregakoli recepta, ki ga imate v mislih.

Mat črni dizajn
Kombinacija modnih mat teksturiranih zaključkov s predrzno črno barvo Matte Black multipraktika vam nudi sodoben moderen gospodinjski aparat. Ta multipraktik prinese dotik vrhunske kakovosti vašemu kuhinjskemu pultu in pripravi sestavin, tako da lahko v slogu pripravljate vaše najbolj priljubljene recepte.

Številni nastavki za vse, kar potrebujete
Z Matte Black multipraktikom lahko poskrbite za pripravo sestavin za vašo kuho z enim samim gospodinjskim paratom. Multipraktik vsebuje naslednje nastavke:
Rezila iz nerjavečega jekla
Reverzibilno rezanje/rezalnik
Pripomoček za testo
Disk za smetano
1,5 L plastični vrč za mešanje

2,5 L skleda z uporabno kapaciteto 1,5 L
Matte Black multipraktik ima 2,5 L skledo z uporabno kapaciteto 1,5 L, s katero lahko naredite različne okusne recepte. Velika skleda ima več kot dovolj prostora, da lahko naredite vse od mešanja testa, priprave doma narejene pice do sekljanja sestavin za različne jedi.

Mat črni dizajn
Rezila iz nerjavečega jekla
Reverzibilno rezanje/rezalnik
Pripomoček za testo
Disk za smetano
1,5 L plastični vrč za mešanje
2,5 L skleda z uporabno kapaciteto 1,5 L
600 W
2 hitrostni nastavitvi + Funkcija impulza
Skleda in deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju
Dvojni varnsotni zaklep na skledi
Prostor za shranjevanje kabla
Stojalo proti drsenju za dodatno stabilnost

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč