MINI SEKLJALNIK RUSSELL HOBBS 24662-56 MATTE BLACK

43,99 

Ni na zalogi

Šifra: 68cc3be2515f Kategorije: , ,

Opis

Opis

200W moči, steklena posoda prostornine 1 L s kapaciteto hrane 500ml,pokrov za shranjevanje, upravljanje z enim dotikom, univerzalno jekleno rezilo – primerno za vse vrste hrane, sestavni deli se lahko perejo v pomivalnem stroju.

Matte Black Mini sekljalnik je lahko majhne po velikosti, vendar je stilsko velik s svojimi mat teksturiranimi zaključki v predrzni črni barvi. Univerzalna rezila iz nerjavečega jekla vam dovolijo rezanje in sekljanje različnih okusnih sestavin v stekleni skledi s kapaciteto sekljanja 500 ml. Najboljše od vsega je, da priprava jedi, ki jih obožuje vaša družina ni bilo nikoli lažje zahvaljujoč enostavni za uporabo na en dotik delovanju.

Mat črni dizajn
Matte Black Mini sekljalnik prinese sodoben stil vašemu kuhinjskemu pultu z mat teksturiranimi zaključki v predrzni črni barvi. Ne glede na to, kaj sekljate ali režete, ta mini sekljalnik vam vedno ponuja vrhunski izgled in učinkovitost. Impresivna kapaciteta sklede (500 ml) Matte Black Mini sekljalnika je prave velikosti za pripravo hrane za celo družino. Velika prostornina sklede vam omogoča rezanje na kockice in sekljanje različnih sestavin od paprik in paradižnikov do korenja in čebule.

Steklena skleda za sekljanje s kapaciteto 500 ml in kapaciteto za shranjevanje 1 L
Impresivna kapaciteta sklede (500 ml) Matte Black Mini sekljalnika je prave velikosti za pripravo hrane za celo družino. Velika prostornina sklede vam omogoča rezanje na kockice in sekljanje različnih sestavin od paprik in paradižnikov do korenja in čebule.

Delovanje na en dotik
Sekljajte z dotikom na gumb, zahvaljujoč delovanju na en dotik Matte Black Mini sekljalnika. Sekljalnik je oblikovan tako, da je priprava hrane enostavna brez upravljanja zapletenih zaslonov, ko uporabljate ta preprost, lahek za uporabo sekljalnik. S pritiskom navzdol ročno zaženete sekljalnik, kar je idealno za tiste, ki dajete prednost ročnemu pristopu.

200W moči
steklena posoda prostornine 1 L s kapaciteto hrane 500ml
pokrov za shranjevanje vključen
upravljanje z enim dotikom
univerzalno jekleno rezilo – primerno za vse vrste hrane
sestavni deli se lahko perejo v pomivalnem stroju

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika