PALIČNI MEŠALNIK BLAUPUNKT HBD501BK

59,90 

Ni na zalogi

Šifra: d8ed363d97fb Kategorije: , ,

Opis

Opis

Palični mešalnik HBD501 z močjo 1000 W. Posebno ukrivljeno rezilo, s titanovo prevleko, povečuje zmogljivost mešanja. Palica za mešanje iz nerjavečega jekla, je zasnovana tako, da izboljša učinkovitost pretoka na območju rezila. Mešalnik je narejen iz visoko kakovostnih materialov, brez BPA.

Udobje in učinkovitost delovanja, sta osnovni zahtevi v našem hitrem življenjskem slogu. S to napravo boste lahko pripravili kremno juho, koktajle, zmleli oreščke ali sekljali peteršilj. Poleg tega bo naprava zavzemala malo prostora, zato jo lahko po uporabi zlahka pospravite v kuhinjsko omarico. Kuhanje bo s takšnim asistentom, postalo pravi užitek.

MOČ IN KAKOVOST
HBD501 je opremljen z zmogljivim a tihim DC motorjem, z močjo 1000W, kar je redka lastnost primerljivih naprav za domačo uporabo. Prav zato, vam HBD501 ne pomaga le pri pripravi juh in hrane za dojenčke, temveč tudi pri mletju trših stvari, kot so oreščki. Hitrost rezila se lahko regulira, delovanje se lahko upravlja z enim gumbom na vrhu držala.

FUNKCIONALNOST
Štirikrako rezilo, prevlečeno s titanovo prevleko je najpomembnejši sestavni del HBD501 in lahko pospeši postopek mešanja ter širi nabor živil, ki jih lahko pripravite z uporabo mešalca. Rezalni robovi so nameščeni pod optimalnimi koti, ki zagotavljajo natančnost pri rezanju vseh komponent. Posebno ukrivljeno rezilo, izboljša sposobnost prestrezanja hrane in povečuje zmogljivost mešanja. Palica za mešanje iz nerjavečega jekla, s posebej oblikovanimi luknjami, je zasnovana tako, da izboljša učinkovitost dinamičnega pretoka na območju rezila.

ELEGANTEN DIZAJN
HBD501 mešalnik je narejen iz visoko kakovostnih materialov, brez BPA, kar zagotavlja varnost za naše zdravje. Držalo naprave je kombinacija dveh vzdržljivih materialov: z gumo prevlečene plastike in nerjavečega jekla. Ergonomična oblika in zelo enostaven ter estetski dizajn, dopolnjujejo udobje uporabe HBD501. Klasične barve se bodo prilegale vsaki sodobni kuhinji.

Tehnične specifikacije:
– Zmogljiv, tih DC motor, 1000W
– Gladka regulacija hitrosti
– Snemljiva mešalna palica iz nerjavečega jekla
– Posebej zasnovana oblika gredi, za boljši pretok hrane med rezili
– Posebno oblikovano štirikrako rezilo s titanovo prevleko
– Dodatki: Plastična merilna posoda, sekljalnik
– Visoko kakovostni materiali, brez BPA
– Napajanje: 220-230V~50/60Hz
– Moč: 1000W

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč