PALIČNI MEŠALNIK BOSCH MS 8CM61X1

163,90 

Ni na zalogi

Šifra: db4c61ed3e46 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Najboljša kombinacija moči in nadzora za učinkovito mešanje.Maksimalna moč Bosch po zaslugi 1000 W motorja: obdelava trših sestavin in možnost uporabe številnih nastavkov.QuattroBlade Pro s tehnologijo proti prisesanju: poskrbi za učinkovito rezanje in popolne rezultate mešanja.Ohišje iz nerjavečega jekla z ergonomskim ročajem in soft touch prevleko: zagotavlja udoben in varen prijem.Spiralni kabel: raztegljiv kabel za najvišjo mero priročnosti med uporabo.Priložen kockalnik: vsestranski kuhinjski pomočnik za sekljanje, rezanje, gnetenje in tudi rezanje na kocke.

Zmogljivo delovanje
Bosch palični mešalnik MS8CM61X1 se ponaša z močjo 1000 W in omogoča enostavno pasiranje, mešanje in sekljanje. Ponuja 12 nastavitev hitrosti ter posebej hitro turbo funkcijo. S številnimi nastavki bo poskrbljeno za vsestransko uporabo. Ima posodo s prostornino 1,25 litra. Za učinkovito rezanje in mešanje bo poskrbel nož QuattroBlade Pro s tehnologijo proti prisesanju. Mešalnik ima ohišje iz nerjavečega jekla in mehek ergonomski ročaj za udoben in varen prijem.

Glavne prednosti
Prilagodljiv kabel: omogoča praktično shranjevanje.
Enostavno čiščenje: mešalna noga in ostali nastavki so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.
Vsi plastični deli v stiku z živili so brez BPA snovi.
Nastavek Kubicc: omogoča rezanje sadja in zelenjave na enakomerne kocke
Univerzalni sekljalnik: bo poskrbel za sekljanje zelišč, oreščkov, čebule, mesa ?

Moč: 1000 W
Število hitrosti: 12
Material ohišja plastika z nerjavečim jeklom
Dimenzije 402 × 63 × 63 mm
Teža 3,567 kg
Vključena oprema 2 x pokrov, 1 x mešalni lonček z merilno skalo, 1 x mešalna noga, nerjaveče jeklo, 1 x metlica za stepanje, 1 x univerzalni sekljalnik, 1 x plastičen nastavek za testo, 1 x plošča za rezanje kock

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč