PALIČNI MEŠALNIK ELECTROLUX E3HB1-4GG

34,90 

Ni na zalogi

Šifra: 0b622c535d89 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Ustvarjajte vsakodnevno slastno mešanico s tehnologijo TruFlow. Palični mešalnik Create 3 vam nudi moč, udobje in vsestransko mešanje in stepanje. Vaša kuhinjska naprava za na pot.

  • 300 W močan motor.
  • Dodani 2 posodi za napitke.
  • Robustne plastenke za na pot brez BPA.

Optimalno mešanje s tehnologijo TruFlow
Tehnologija TruFlow z edinstveno mešalno nogo in optimizirano obliko rezila meša sestavine z natančnostjo, kar daje slastne, idealne rezultate.
400 W močan motor
Močan motor vam daje priložnost, da preprosto ustvarjate juhe, pesto in omake, z enakomerno gladkimi in slastnimi rezultati za vas in vašo družino.
Turbo funkcija za polno moč v trenutku
Gumb turbo omogoča neposreden dostop do polne moči 400 W in s tem hitro in nemoteno mešanje. To funkcijo uporabite, kadar želite prihraniti čas ali ob koncu mešanja.
Velika 600 ml posoda za mešanje
Vključuje veliko 600 ml posodo za mešanje idealne velikosti za preprosto in priročno mešanje vaših sestavin. Posoda za mešanje je edinstveno oblikovana za doseganje odličnih rezultatov mešanja ter preprečuje brizganje naokrog.
Brez BPA
Oblikovan iz sestavnih delov brez BPA je ročni mešalnik Create 3 primeren za mešanje širokega nabora receptov, celo zdrave hrane za dojenčke.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč