PALIČNI MEŠALNIK ELECTROLUX E4HB1-6GG

49,90 

Ni na zalogi

Šifra: 6c7efd3b9fc5 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Ustvarjajte vsakodnevno slastno mešanico s tehnologijo TruFlow. Palični mešalnik Electrolux E4HB1-6GG vam nudi moč, udobje in vsestransko mešanje in stepanje. Vaša kuhinjska naprava za na pot.

  • 600 W močsn motor.
  • Priložena stepalka in posodica za sesekljanje.
  • Priložena 600 ml posoda za mešanje.

Optimalno mešanje s tehnologijo TruFlow
Tehnologija TruFlow z edinstveno mešalno nogo in optimizirano obliko rezila meša sestavine z natančnostjo, kar daje slastne, idealne rezultate.
Raznoliki pripomočki za vsakdanje recepte
Smoothiji, omake, pireji, juhe in sesekljana čebula. Ta večfunkcijski kuhinjski pripomoček vas povede dlje kot domačega šefa kuhinje. Paličnemu mešalniku je priložena posoda in mini sekljalnik.
600 W močan motor
Močan motor vam daje priložnost, da preprosto ustvarjate juhe, pesto in omake, z enakomerno gladkimi in slastnimi rezultati za vas in vašo družino.
Turbo funkcija za polno moč v trenutku
Gumb turbo omogoča neposreden dostop do polne moči 600 W in s tem hitro in nemoteno mešanje. To funkcijo uporabite, kadar želite prihraniti čas ali ob koncu mešanja. Vključuje veliko 600 ml posodo za mešanje idealne velikosti za preprosto in priročno mešanje vaših sestavin.
Brez BPA
Posoda za mešanje je edinstveno oblikovana za doseganje odličnih rezultatov mešanja ter preprečuje brizganje naokrog. Oblikovan iz sestavnih delov brez BPA je ročni mešalnik Create 4 primeren za mešanje širokega nabora receptov, celo zdrave hrane za dojenčke.
Smoothiji, omake, pireji, juhe in sesekljana čebula. Dodani poripomočki vas povedejo dlje. Paličnemu mešalniku je priložena posoda in mini sekljalnik.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč