PALIČNI MEŠALNIK RUSSELL HOBBS 24702-56 MATTE BLACK

65,99 

Ni na zalogi

Šifra: 5c04ca6d0d9a Kategorije: , ,

Opis

Opis

Odstranljiva mešalna noga in rezila iz nerjavečega jekla. Prostornina merilne posode 700 ml. Prostornina posode za sekljanje 500 ml.Nastavek za stepanje. 2 hitrosti za dodatno vsestranskost. Moč 500 W in 12 000 rotacij na minuto. Deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

Matte Black 3-in-1 palični mešalnik poda stilsko izjavo na vaši kuhinjski polici z osupljivimi mat teksturiranimi zaključki. S kombinacijo različnih aparatov lahko mešate, sekljate in stepate različne slastne recepte, ki jih obožuje cela družina. Izberite med 2-mi hitrostnimi nastavitvami, ki dodata raznolikost kuhanju. Enkrat, ko končate s kuho, lahko varno postavite dele mešalnika direktno v pomivalni stroj.

Mat črni dizajn
Matte Black Mini sekljalnik prinese sodoben stil vašemu kuhinjskemu pultu z mat teksturiranimi zaključki v predrzni črni barvi. Ne glede na to, kaj sekljate ali režete, ta mini sekljalnik vam vedno ponuja vrhunski izgled in učinkovitost.

Nastavki za vse, kar potrebujete
Z Matte Black 3-in-1 paličnim mešalnikom lahko ustvarite različne okusne jedi in sicer od zmesi stepene torte do masivnih doma narejenih juh. S tem mešalnikom lahko mešate, sekljate in stepate, saj ima različne nastavitve za pripravo katerekoli jedi; in sicer vsebuje:
Odstranljivo mešalno nogo iz nerjavečega jekla z rezili iz nerjavečega jekla
Kapaciteta čaše 700 ml
Kapaciteta sklede za sekljanje 500 ml
Nastavek za stepanje

2 hitrosti za dodatno vsestranskost
Ne glede na to, kateri recept mešate, Matte Black 3-in-1 paliči mešalnik ima hitrost za vse vaše potrebe. Z počasnejšo hitrostjo lahko pripravite krepkejše omake kot je pikantna omaka, s hitrejšo pa zmešajte gladke kremaste jedi kot je omaka iz avokada.

Mat teksturirani zaključki
Vsebuje:
Odstranljivo mešalno nogo iz nerjavečega jekla z rezili iz nerjavečega jekla
Kapaciteta čaše 700 ml
Kapaciteta sklede za sekljanje 500 ml
Nastavek za stepanje
2 hitrosti za dodatno vsestranskost
Moč 500 W in 12 000 rotacij na minuto
Deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč