ROČNI MEŠALNIK BLAUPUNKT HMM601

42,90 

Ni na zalogi

Šifra: 6cff02d1a0bd Kategorije: , ,

Opis

Opis

Ročni mešalnik HMM601 z močjo 500 W in 3-litrsko vrtljivo posodo. Ročni mešalnik vključuje 5 hitrostnih nastavitev, s katerimi boste enostavno prilagodili hitrost vašim trenutnim potrebam. Gumb Turbo pa omogoča zmogljivo pospešeno vrtenje metlic. Priloženi dve metlici za stepanje ter dva kavlja.

Ročni mešalnik HMM601 Blaupunkt
Vsi navdušenci nad domačo peko se zavedajo pomembnostih natančno odmerjenih sestavin in kakovosti ter funkcionalnosti kuhinjskih pripomočkov za doseganje vrhunskih rezultatov. Ročni mešalnik HMM601 podjetja Blaupunkt olajša in pospeši delo v kuhinji. Postal bo nezamenljiv pripomoček pri peki tort, ki bodo vaše goste naravnost očarale.
Model se ponaša z visoko močjo 500 W, ki zagotavlja enostavno stepanje jajčnih beljakov za meringue torto, kot tudi temeljito mešanje sestavin za rahlo torto.

Ročni mešalnik vključuje 5 hitrostnih nastavitev, zahvaljujoč se katerim boste enostavno prilagodili hitrost vašim trenutnim potrebam. Gumb Turbo pa omogoča zmogljivo pospešeno vrtenje metlic, primerno za krajše intervale.
Posebna prednost mešalnika je priložena 3-litrska vrtljiva posoda, ki s svojo veliko prostornino poskrbi, da nobena usta ne ostanejo lačna.

Paket vključuje 2 metlici za stepanje primerni za stepanje beljakov, smetane ali pripravo mase za biskvite. Prav tako sta priložena dva kavlja, ki se odlično odrežeta pri pripravi čvrstega testa za piškote.
Naparava je posebej priročna zaradi lahke in ergonomske zasnove. Medtem, ko gumb za sprostitev zagotovi enostavno čiščenje vseh delov aparata.
Tehnične specifikacije:
? Moč: 500 W
? 3-litska vrtljiva posoda
? Visoka hitrost mešanja
? Priloženi dve metlici za stepanje ter dva kavlja
? Gumb za odstranjevanje priključkov
? 5 delovnih hitrosti
? Napajanje: 220-240 v ~ 50/60 Hz. moč: 500 W
? Dimenzije: 28 x 19 x 33 cm
? Teža: 1,2 kg

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč