ROČNI MEŠALNIK RUSSELL HOBBS 24672-56 MATTE BLACK

43,99 

Ni na zalogi

Šifra: 75498270d9cf Kategorije: , ,

Opis

Opis

350 W moči. 5 hitrosti + turbo funkcija. Gumb za lahko in varno odstranitev nastavkov. 2 kromirani metlici za stepanje in 2 kromirani metlici za testo, vse pralne v pralnem stroju. Samostoječ za lažje shranjevanje.

Matte Black ročni mešalnik, ki doseže maksimalno moč 350 W, vam omogoča pripravo sladic ali testa za pico in to s stilom. Vse na tem ročnem mešalniku je vrhunske kakovosti – dva s kromom prevlečenima stepalnika, dva s kromom prevlečena kavlja za testo in mat teksturiran poudarki v predrzni črni barvi. S 5-imi nastavitvami hitrosti in funkcijo turbo ste lahko kos kateremukoli receptu, dokler priročen gumb za odstranitev dodatkov preprečuje prevelik nered.

Mat črni dizajn
Podajte stilsko izjavo z vsakim receptom, ki ga naredite z Matte Black ročnim mešalnikom. S kombinacijo mat teksturiranih zaključkov in moderne črne barve bo ta ročni mešalnik prinesel vrhunski privdih vsakemu kuhinjskemu pultu.

Nastavki za vse, kar potrebujete
Matte Black ročni mešalnik ima vse nastavke, ki jih potrebujete za pripravo okusnih jedi, ki jih obožuje cela družina. Vsebuje 2 x s kromom prevlečena stepalnika za stepanje sestavin v popolno zmes in 2 x s kromom prevlečena kavlja za testo za gnetenje testa za kruh.
2 x s kromom prevlečena stepalnika
2 x s kromom prevlečena kavlja

5 nastavitev hitrosti in turbo funkcija
Matte Black ročni mešalnik ima vse hitrosti, ki jih potrebujete. S 5-imi nastavitvami hitrosti in turbo funkcijo boste lahko pripravili katerikoli recept. Uporabite počasnejšo hitrost za enakomerno vmešavanje moke v zmes za torto, ali pa hitrejšo hitrost za stepanje popolne puhaste glazure iz maslene kreme.

350 W moči
5 hitrosti + turbo funkcija
Gumb za lahko in varno odstranitev nastavkov
2 kromirani metlici za stepanje in 2 kromirani metlici za testo, vse pralne v pralnem stroju
samostoječ za lažje shranjevanje

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta mešalnika

Moč