CVRTNIK ADLER AD6309 CVRTNIK IN PEČICA 2V1

170,90 

Ni na zalogi

Šifra: 2f7d28b925ac Kategorije: , ,

Opis

Opis

Samostojna pečica na vroč zrak Adler AD6309 je prava izbira za vse, ki želite nekaj spremeniti v svojem načinu kuhanja in želite uvesti zdrave obroke za vso družino. Pečico je možno uporabiti tudi kot cvrtnik na vroč zrak.

  • Zračna pečica 8v1 – 8 programov.
  • Temperaturno območje: 40?200°C.
  • Zamik začetka od 1 minute do 720 minut.

V kolikor želite spremeniti način priprave ocvrtih jedi in zmanjšati vnos olja v vaše telo, potem je samostojna pečica na vroč zrak Adler AD6309 prava izbira. Pečica na vroč zrak Adler 8 v 1 ima kapaciteto 13 litrov, največja moč pečice je 2500 W, kar vam pomaga pri pripravi mesa, ki je lepo pečen, zunaj hrustljav in še vedno popolnoma sočen. Pečica ima temperaturno območje od 40 do 200 °C, zaradi česar lahko jedi pečemo, pa tudi segrevamo ali hranimo na toplem in postrežemo, ko so vsi elementi pripravljeni. Bel LED zaslon, ploščo na dotik, možnost zamika pečenja začetka od 1 minute do 720 minut. Notranja svetloba vam omogoča konstantno kontrolo nad peko.

Konvekcijska pečica ima 8 programov: piščančja krilca, pomfri, svinjina / zrezek, ribe, piščanec, dehidrirajte hrano, pečemo/pečemo, kozice. V osnovnem setu je priloženo: emajliran pekač, stojalo za peko, ročaj za pekač, set za pekač, košara za cvrtje, košara za friteze, set za nabodala: 10 nabodal. Vsi dodatki so primerni za pranje v pomivalnem stroju.
Spremenite način priprave jedi in poskrbite za zdrave obroke za vso družino.

Dodatne informacije

Blagovna znamka