CVRTNIK G3FERRARI NA VROČ ZRAK FRIGGISANO XL

159,90 

Ni na zalogi

Šifra: d59c7e3e9ab9 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Cvrtnik na vroč zrak Friggisano XL je opremljen s 60-minutnim časovnikom, odstranljivo 5-litrsko košaro, za popolno kuhanje ob vsaki priložnosti pa lahko temperaturo nastavite ročno od 80 do 200 °C. Zahvaljujoč 8 prednastavljenim programom lahko brez težav pripravite vaše najljubše jedi.

Cvrtnik na vroč zrak G3Ferrari Friggisano XL

Kuhajte zdravo, brez žrtvovanja okusa in varčujte z energijo! Z našim cvrtnikom Friggisano lahko pripravite okusno in hrustljavo ocvrto hrano z do 80% manj maščobe. Tehnologija hitrega kroženja zraka pravzaprav omogoča kuhanje z malo olja ali brez njega.
Pa ne samo to… Možnosti kuhanja s Friggisanom je veliko. Lahko tudi spečete torto, ribe ali zelenjavo in celo meso! Zahvaljujoč 8 prednastavljenim programom lahko brez težav pripravite pomfrit, čebulne obročke, piščanca, školjke, meso, ribe, ne da bi umazali celo kuhinjo. Opremljen s 60-minutnim časovnikom, odstranljivo nelepljivo košaro s prostornino 5 litrov, ki je idealna za kuhanje za vso družino, za popolno kuhanje ob vsaki priložnosti pa lahko temperaturo nastavite ročno od 80 do 200 °C. Za vaše udobje je Friggisano opremljen z velikim digitalnim zaslonom, ki vam omogoča, da kadar koli preverite nastavitve in tudi čiščenje je otroška igra! Za čiščenje po kuhanju preprosto uporabite neabrazivno gobo in vročo vodo.
Tehnične specifikacije:
– Posoda in košara s prevleko proti sprijemanju
– Nastavljiva temperatura kuhanja od 80 do 200 °C
– 60-minutni časovnik
– Digitalni zaslon
– 8 programov: pomfrit, čebulni obročki, piščanec, školjke, meso, sladice, piškoti, ribe
– Protizdrsni podstavki
– Napajanje: AC 220-240 V ~ 50/60 Hz

Dodatne informacije

Blagovna znamka