CVRTNIK TEFAL FW 501815 CVRTNIK IN PEČICA 2V1

199,90 

Ni na zalogi

Šifra: 4017082a25aa Kategorije: , ,

Opis

Opis

Kombinacija 9 samodejnih funkcij: cvrtje, pečenje, na žaru, peka, dehidriranje, pečenka, počasno pečenje, praženje in pogrevanje.S pomočjo več pladnjev lahko pripravite do 3 jedi v eni potezi.Enostavna uporaba z 8 prednastavljenimi programi: krompirček, piščanec, meso, ribe, pica,torta, dehidracija, peka na žaru.Vključenih 7 nastavkov: rešetki, košarica za krompirček, pladenj proti kapljanju, vilica za piščanca, nastavek za snemanje in litoželena rešetka za žaru s snemljivim ročajem. Velika kapaciteta z volumnom 11 L. Moč 2000 W.

  • 9 samodejnih programov.
  • Cvrtje in peka istočasno.
  • Velika kapaciteta,-11 L (6 oseb).

Prva pečica na zrak in žar v enem: od zelo hrustljave hrane, pripravljene na zdrav način, do odličnega okusa po žaru. Kombinacija 9 samodejnih funkcij: cvrtje, pečenje, na žaru, peka, dehidriranje, pečenka, počasno pečenje, praženje
in pogrevanje.
S pomočjo več pladnjev lahko pripravite do 3 jedi v eni potezi.
Enostavna uporaba z 8 prednastavljenimi programi: krompirček, piščanec, meso, ribe, pica,torta, dehidracija, peka na žaru.Vključenih 7 nastavkov: rešetki, košarica za krompirček, pladenj proti kapljanju, vilica za piščanca, nastavek za snemanje in litoželena rešetka za žaru s snemljivim ročajem. Velika kapaciteta z volumnom 11 L, za 6 oseb. Moč 2000 W.

Dodatne informacije

Blagovna znamka