DOMO CVRTNIK NA VROČI ZRAK IN PEČICA 10L DO534FR

Šifra: ef747f4c427a Kategorije: , ,

Opis

Opis

Radi jeste ocvrto hrano, vendar njihova visoka vsebnost maščob razburja vaš želodec? DOMO DO534FR 3-v-1 je priročen pomočnik za vsako sodobno kuhinjo. Cvrtnik ima eno košaro, tako da lahko z lahkoto cvrete svojo najljubšo jed.

Nato lahko na rešetkah za žar pripravite na primer slastna nabodala, piščanca, rezine mesa ali zelenjavo na žaru. Hrano lahko pripravljate na več rešetkah ena nad drugo. Vse to praktično brez dodane maščobe, zdravo in hitro. Cvrtnik se bo segrel na najvišjo temperaturo šele v 3 minutah po vklopu. Cvrtnik na vroč zrak ne prihrani samo vaš čas, ampak tudi denar.
Cvrtnik v sušilniku hrane lahko zamenjate s pritiskom na gumb. Nato lahko nastavite temperaturo sušenja od 30 °C in čas sušenja do 24 ur. Posušite lahko ne samo sadje, ampak tudi zelišča ali meso. Kompaktna mini pečica in cvrtnik na vroč zrak v enem s funkcijo sušilca ??hrane. Na pregledni nadzorni plošči lahko takoj izberete enega od 8 prednastavljenih programov. Za vse programe lahko tudi enostavno nastavite temperaturo in čas peke ali sušenja.
Za učinkovito cvrtje na vročem zraku in pripravo popolnega krompirčka brez dodane maščobe boste v priboru za cvrtje našli tudi cilindrično košaro za cvrtje s prostornino 2,9 litra, ki se med cvrtjem neprestano vrti in tako zagotavlja enakomerno prepečenost.

Lastnosti:
– Večnamenski aparat: cvrtnik, pečica, funkcija obračanja in sušilnik hrane
– Prostornina: 10 l
– Nastavljiva temperatura od 65°C do 200°C
– Časovnik do 60 minut s signalom za konec
– 8 avtomatskih programov
– Vključuje: košaro z ročajem, rešetke iz nerjavečega jekla (3) in pladenj za kapljanje
– Enostaven za uporabo z LED zaslonom
– Notranja svetloba
– Razgledno okno za preverjanje postopka peke
– Ohišje in ročaj na hladen dotik
– Zaščita pred pregrevanjem
– Moč: 1800W

Dodatne informacije

Blagovna znamka