GRELNIK VODE CECOTEC THERMOSENSE 120

19,90 

Ni na zalogi

Šifra: a7712567751d Kategorije: , ,

Opis

Opis

Vretje vode še nikoli ni bilo tako enostavno kot z grelnikom vode Cecotec ThermoSense 120. S svojimi 1100 W in 1-litrsko prostornino v trenutku segreje 5 skodelic.

Grelnik vode Cecotec ThermoSense 120

Velika moč 1100 W omogoča, da v nekaj trenutkih zavrete do 1 L vode. Kompaktna zasnova ne vzame veliko prostora in omogoča, da imate v kuhinji vedno pripravljeno vročo vodo. Hkrati lahko napravo vzamete s seboj na potovanja ali vikend izlete in uživate v najboljših infuzijah čaja. Za lažjo uporabo je grelnik zasnova s široko odprtino za polnjenje in pokrovom na tečajih.
Šoba grelnika ima vgrajen filter, ki preprečuje nastajanje in nabiranje vodnega kamna na aparatu. Filter lahko z lahkoto odstranite, ga očistite in ponovno namestite.
Naprava se samodejno izklopi v primeru pregrevanja in v primeru, da v grelniku zmanjka vode, zato so kakršnekoli skrbi odveč.
Maksimalno udobje je zagotovljeno z brezžično osnovo grelnika in 360 ° podstavkom. Hkrati lahko preko vgrajenega okna spremljate raven vode v grelniku. Posebej zasnovana šoba preprečuje polivanje, ergonomski ročaj pa vas ščiti pred opeklinami zagotavlja enostavno uporabo.

Tehnične specifikacije:
– Moč: 1100 W
– Kapaciteta: 1 L
– Zasnovano iz nestrupene plastike (brez BPA)
– Vključuje odstranljiv filter.
– Ergonomski ročaj zagotavlja hladen dotik.
– Vključuje okno z indikatorjem nivoja vode.
– Široka usta z zložljivim pokrovom za enostavno uporabo in čiščenje.
– Šoba proti kapljanju.
– Sistem dvojne zaščite, samodejni izklop med pregrevanjem in ko je posoda prazna.
– Otroška ključavnica in nedrseča osnova z režo za navijanje napajalnega kabla.

Dodatne informacije

Blagovna znamka