GRELNIK VODE RUSSELL HOBBS 25240-70 GEO STEEL

87,99 

Ni na zalogi

Šifra: f3d82264dcdf Kategorije: , ,

Opis

Opis

Geo Steel grelnik vode ima edinstven teksturiran metalni dizajn, obroč z modro osvetlitvijo ter funkcijo odmerjanja vode po skodelicah. Ponaša se še z 2400 W grelnikom ter kapaciteto posode 1.7 L.

  • 1 skodelico vode segreje v 55 sekundah.

Ustvarite nepozaben vtis z Geo Steel grelnikom vode, ki ima edinstven teksturiran metalni dizajn. Ta grelnik vode inovativen v materialih in narejen iz nerjavečega jekla v Gunmetal kovinski bleščeči sivi barvi bo vrhunska pridobitev v vsaki kuhinji. Dopuščal vam bo pripraviti vroče napitke, na katere boste ponosni. Uživali boste v hitrem jutranjem vročem napitku zahvaljujoč funkciji con hitrega vrenja, ki vam omogočajo, da zavrete eno skodelico vročega napitka le v 55 sekundah. Z modro osvetlitvijo boste vedno vedeli, kdaj je vaš grelnik vode priključen in kdaj je voda zavrela.

Teksturirani dizajn
S sodobnim grelnikom vode iz nerjavečega jekla s poliranimi dodatki prinaša Geo Steel grelnik vode modern stil v vašo kuhinjo. Navdihnjen z geometrijsko arhitektnimi in industrijskimi trendi bo ta grelnik vode dodal vrhunsko kakovost vsaki kuhinji.

Modra osvetlitev
Vedno boste vedeli, kdaj je vaš grelnik vode priključen in vrel zahvaljujoč obroču z modro osvetlitvijo okoli dna Geo Steel grelnika za vodo. Modra osvetlitev, ki zgleda kot svetniški sij okoli vašega grelnika vode, ustvari moderen stil na vašem kuhinjskem pultu, medtem ko nalivate skodelico božanskega čaja.

Funkcija odmerjanja 1/2/3 skodelic znotraj grelnika za hitro vrenje

Vemo, da so jutra lahko burna, in ravno zato potrebujete hitri napitek, ki je pripravljen takrat, ko ga potrebujete. Geo Steel grelnik vode ima funkcijo odmerjanje 1/2/3 skodelic znotra grelnika za hitro vrenje, ki vam omogoča, da naponite grelnik vode s potrebno mero, da zavre eno skodelico v 55 sekundah.* Tako da boste vedno imeli čas, da se v miru vsedete in uživate v toplem napitku preden zapustite hišo.

1.7L kapacitete
Nerjaveče jeklo s poliranimi dodatki in teksturiranimi zaključki
Funkcija odmerjanja 1/2/3 skodelic znotraj grelnika za hitro vrenje
Zavre eno skodelico 55 sekundah
Prihrani do 66% energije
Modra osvetlitev
Okno za vodo
Gumb za odpiranje pokrova
360° osnova s prostorom za shranjevanje kabla
2400W

Dodatne informacije

Blagovna znamka