GRELNIK VODE TESLA KT500X

36,90 

Ni na zalogi

Šifra: e7e8c1ce46ea Kategorije: , ,

Opis

Opis

Grelnik vode TESLA KT500X bo s svojim elegantnim retro videzom popestril prav vsako kuhinjo. Odlikuje ga visoka moč 2200W in integriran termostat, ki poskrbi da je voda vedno ravno prav segreta.

Kakovosten in zelo zmogljiv grelnik vode KT500X bo s svojim elegantnim retro videzom popestril izgled prav vsakega kuhinjskega pulta. Poskrbel bo, da bodo vaši topli napitki pripravljeni hitreje kot kdaj koli prej, saj deluje z visoko močjo 2200W, kar zagotavlja izjemno hitro delovanje. S prostornino 1,7 L bo v hipu poskrbel za toplo pijačo za vse goste družinskega srečanja ali skupine prijateljev.
Posebnost in izjemno uporabna funkcionalnost retro grelnika je vsekakor integrirani termostat, s pomočjo katerega boste vsak trenutek na tekočem, kolikšna je temperature vode v grelniku in jo boste lahko segreli do optimalne temperature za pijačo, ki jo pripravljate. Na primer zeleni ali beli čaj in ostali zeliščni poparki potrebujejo nižjo temperature (70-80°C), kot na primer sadni čaji (100°C).
Grelnik ima indikator gladine vode in zaščito pred pregrevanjem. Ko voda doseže vrelišče (100 °C), se grelnik samodejno izklopi. Dodatna varnostna zaščita preprečuje delovanje praznega grelnika, zato se le-ta samodejno izklopi, ko v grelniku ni vode. Napredno zasnovano dno omogoča rotacijo za 360° pri postavitvi grelnika na podstavek, zato je primeren tako za levičarje, kot desničarje. Na podstavku ima priročen prostor za shranjevanje priključne vrvice.
Glavne prednosti:
? Visoka moč 2200W
? Integriran termostat
? Ohišje iz nerjavečega jekla
? Varnostna zaščita proti pregrevanju (samodejni izklop)
? Funkcija samodejnega izklopa praznega grelnika
? 360? vrtljivo ohišje brez kabla

Dodatne informacije

Blagovna znamka