AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN1416231XPN

1.949,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: f17f8e445402 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Štirivratni ameriški hladilnik se ponaša z izjemnimi tehnologijami hlajenja, kot so tehnologija NeoFrost. Ameriški hladilnik navdušuje z Invertnim ProSmart kompresorjem, tehnologijo No Frost.

Tehnologija NeoFrost
Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost? lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. *Testirano v lastnem laboratoriju.
Tehnologija aktivne modre svetlobe
Vsi, ki skrbno pazite na svoje zdravje, želite zagotovilo, da bosta vaše sadje in zelenjava ostala v odličnem stanju dolgo časa. In prav je tako. Z modro odločitvijo za hladilnik s tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki v predalu nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, boste poleg ohranjanja daljše svežine sadja in zelenjave, deležni tudi večje vsebnosti vitamina C. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži*. *Testirano s strani FRPERC and TÜB?TAK (v primerjavi z običajnimi predali za paradižnike in rdečo ter zeleno papriko).
Tehnologija IonGuard? ? ameriški hladilniki
Ljubitelji plemenitega sira boste navdušeni nad izjemno tehnologijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav Beko IonGuard?, saj boste od zdaj naprej to vrstne jedi hranili kar skupaj z občutljivimi jedmi, kot so jagode. Ta izjemna tehnologija proizvaja negativne ione, ki nevtralizirajo bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijetne vonjave v hladilniku, s čimer se ustvari antibakterijska zaščita. To prinaša svež zrak brez neprijetnih vonjav, hrana pa ostane sveža dlje časa. Časi neprijetnih vonjav so minili. Samodejno odtajevanje hladilnega dela, dvema predaloma za sadje in zelenjavo, v zamrzovalnem delu pa se nahajajo 3 predali, predel za hitro zamrzovanje in ročni ?twist? sistem za izdelovanje ledenih kock.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

BEKO