AMERIŠKI HLADILNIK HISENSE RQ563N4SWI1 4 VRATNI

929,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: d2bba6d4562a Kategoriji: ,

Opis

Opis

Ameriški hladilnik Hisense RQ563N4SWI1 ima ikonično zasnovo s štirimi vrati in nudi 3 različna temperaturna območja: hladilni del, del za globoko zamrzovanje in del za blago zamrzovanje. Tako boste zagotovili optimalne pogoje za dolgotrajno ohranitev vaših živil.

  • Več prostora, več svežine.
  • Temeraturno območje med -18?~-5?.
  • Konstantna temperatura zagotavlja svežino živil.

Shranite večje količine živil
Čudovita, elegantna zasnova tega hladilnika se ujema z vsakim kuhinjskim slogom in vam nudi dovolj prostora, da v njem shranite obilico svežih in pripravljenih živil.

Hladilnik Hisense RQ563N4SWI1 vam nudi vrhunske tehnologije.

TOČILNIK VODE poskrbi za vedno ohlajeno vodo
Inovativnost rešitve je v tem, da povezava na vodovodno omrežje ni potrebna in ga lahko postavite kamorkoli v prostor, ne glede na vodovodno napeljavo. Ohlajena voda pa vam bo vedno priročno na voljo, brez nepotrebnega odpiranja vrat in shranjevanja v plastenkah.

TOTAL NO FROST Brez sreža – vedno in povsod
Zagotavlja primerne pogoje, ki podaljšajo svežino živil in njihovo hranilno vrednost. V zamrzovalniku se srež ne nabira, zato vam vašega dragocenega časa ni potrebno tratiti z odtaljevanjem aparata.

MY FRESH CHOICE (-18?~-5?) Shranjevanje glede na vaše potrebe
Območje My Fresh Choice (spodnji desni del) omogoča nastavitev treh različnih temperaturnih načinov: -5? (blago zamrzovanje), -12? (srednje globoko zamrzovanje) in -18? (globoko zamrzovanje). Zagotavlja natančno in stabilno temperaturo od -15°C do -5°C in vlažne pogoje za shranjevanje svežih živil.

SUPER COOL Zmogljivo hlajenje
Funkcija za hitro ohlajanje Super Cool pospešeno ohladi notranjost hladilnega dela na +2? in to temperaturo vzdržuje 6 ur. Tako živila, ki ste jih shranili v hladilniku, ohranijo okus, barvo in hranilne vrednosti.

MULTI AIR FLOW Konstantna temperatura zagotavlja svežino živil
Zahvaljujoč pametnemu sistemu Multi Air Flow se zrak v notranjosti hladilnika enakomerno porazdeli, kar zagotavlja vzdrževanje optimalne temperature po vsej notranjosti aparata. Živila bodo shranjena v popolnih pogojih, ne glede na katero mesto jih boste postavili.

ZASNOVA Z VEČ PREDALI Več prostora, več svežine
Ta hladilnik z zamrzovalnikom ima na voljo več predalov, ki zagotavljajo ohranjanje svežine, hkrati pa omogočajo bolj urejeno shranjevanje živil. Izbirate lahko med dvema velikima predaloma za sadje in zelenjavo, manjšim predalom za prigrizke in svežo cono polne širine za shranjevanje rib, mesa in mlečnih proizvodov.

KOVINSKA TELESKOPSKA VODILA Enostaven dostop do zamrznjenih živil
Zahvaljujoč kovinskim teleskopskim vodilom je sedaj lažje doseči vse zamrznjene zavitke, tudi tiste največje. Prostoren predal z nosilnostjo 27 kg nudi odličen pregled nad vsebino.

HOLIDAY MODE Za prihranek energije
Pri nastavitvi na počitniški način Holiday Mode bo hladilni del deloval na energijsko najbolj učinkovit način pri temperaturi 15?. Uživajte na počitnicah in se ne obremenjujte s porabo energije.

ZASLON LED Pregleden in enostaven za uporabo
Zaslon LED zagotavlja odličen pregled funkcij in nastavitev temperature.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

HISENSE