AMERIŠKI HLADILNIK LIEBHERR ECBN 5066 VGRADNI CENTER SVEŽINE

4.999,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 4ac217aaf9be Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik Liebherr ECBN 5066 z zamrzovalnikom s sistemom BioFresh in NoFrost. Digitalni prikaz temperature v MagicEye. LED luč stolpec.

  • MagicEye z digitalnim prikazom temperature.
  • Hladilnik z zamrzovalnikom s BioFresh in NoFrost.
  • Hladilni in zamrzovalni del z LED-osvetlitev.

BioFresh
BioFresh zagotavlja popolno klimo za izjemno dolgo svežino. Pri temperaturi malo nad 0 °C in idealni zračni vlagi sadje in zelenjava, meso, ribe in mlečni izdelki ohranjajo zdrave vitamine.
NoFrost
Pri aparatih z NoFrost poteka zamrzovanje zamrznjenih živil z ohlajenim obtočnim zrakom, medtem ko je zračna vlaga odvajana iz aparata. V zamrzovalnem prostoru se tako nikoli ne nabere led in živila niso več odeta v led.
Ledomat IceMaker s fiksnim priključkom za vodo
Z ledomatom IceMaker s fiksnim vodnim priključkom imate ob vsaki priložnosti na voljo ledene kocke najvišje kakovosti. Hladna pijača ali velika zabava – v obeh predalih je za vsako priložnost dovolj ledenih kock. Ledomat IceMaker, ki ga je mogoče izklopiti, samodejno zagotavlja zadostno zalogo.
DuoCooling
Funkcija DuoCooling z dvema popolnoma ločenima hladilnima krogotokoma skrbi, da ni izmenjave zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom. Živila se ne izsušijo in vonjave se ne prenašajo. To pa pomeni, da boste zavrgli manj hrane, manj boste nakupovali, več prihranili in bolj uživali.
SuperFrost
Za zamrzovanje z ohranjanjem vitaminov sveže shranjenih živil funkcija SuperFrost zagotavlja večje hladne rezerve. Preklop iz -32°C v zamrzovalnem delu na prvotno temperaturo je upravljan glede na čas ali količino in tako pomaga prihraniti električno energijo.
Super Cool
Za hitro ohlajanje sveže shranjenih živil funkcija SuperCool zagotavlja večje hladne rezerve. Preklop iz +2 °C v hladilnem delu na prvotno temperaturo je upravljan glede na čas ali količino in tako pomaga prihraniti električno energijo.
Otroška zaščita
Otroška zaščita z možnostjo programiranja, da preprečite nenameren izklop aparata. Če je otroška zaščita aktivirana, je to prikazano z ikono na MagicEye.
Vratni alarem
Za varno zaščito živil vas zvočni vratni alarm po 60 sekundah opozori na odprta vrata.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR