AMERIŠKI HLADILNIK SAMSUNG RF22R7351SR/EF

2.639,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 27 marca
Šifra: c6f0e2cdab4f Kategoriji: ,

Opis

Opis

Ameriški hladilnik s francoskimi vrati in Twin Cooling Plus tehnologijo.

Tehnologija FlexZone? z nadgrajenim Pametnim razdelilnikom in možnostjo zaklepa
Shranite različne vrste hrane in pijače pri optimalni temperaturi, da ostane sveža in okusna. Tehnologija FlexZone? ima štiri nastavitve, ki so idealne za ohranjanje mesa in rib, shranjevanje delikatese in hlajenje vina ali pijač. Pametni razdelilnik lahko zaklenete na mesto za bolj učinkovito organizacijo.
Twin Cooling Plus
Poskrbite, da bodo živila ostala sočna in sveža dlje časa.* Twin Cooling Plus? tehnologija poskrbi za optimalno temperaturo in vlažnost v hladilniku in zamrzovalniku z neodvisnimi sistemi hlajenja. Živila ohrani v najboljšem stanju ter zaščiti njihov prvotni okus in aromo s preprečevanjem mešanja vonjav.
Kozarec s funkcijo samodejnega polnjenja
Uživajte v osvežujoči hladni vodi takoj, brez čakanja na njeno ohlajanje. Kozarec s funkcijo samodejnega polnjenja* se samodejno napolni s prečiščeno vodo, ko ga postavite v notranjost hladilnika. Z možnostjo namakanja lahko dodate tudi sadje ali zelišča in ustvarite okusne pijače.
Ice Max
Posoda Ice Max proizvede do 4,5 kg ledu na dan in lahko naenkrat shranjuje do 1,9 kg ledu, zato bi ga vedno morali imeti dovolj! Zaradi tanke in kompaktne oblike zavzame manj prostora, zato ga ostane več za shranjevanje hrane.
EZ-Open? ročaji
Odprite srednji predal in predale zamrzovalnika z nežnim potegom za EZ-Open? ročaji. Enostavno dvignite ročaj, da vrata ne bodo več vakuumsko zapečatena. Predalnik se bo odprl brez potrebe po močnem vlečenju, kar je idealno za otroke in starejše. Zaradi zapaha so vrata varno zaprta.
Razstavni prostor za hrano s kovinskimi vrati za hlajenje
Hitro poiščite svojo najljubšo hrano, pijačo in omake. Razstavni prostor za hrano s kovinskimi vrati* je ?hladilnik v hladilniku? z inovativnim sistemom dvojnih vrat za hitrejši dostop. Kovinska plošča za ohlajanje v sebi zadrži hlad za vzdrževanje konsistentne temperature, kar pomaga hrani, da dlje časa ostane sveža.
Bixby
Pametna tehnologija z vklopljenim glasovnim pomočnikom Bixby vam pomaga upravljati hladilnik kadarkoli in kjerkoli. Z vgrajeno Wi-Fi povezavo lahko enostavno preverjate temperaturo, dobite opozorila, če vrata niso zaprta, in celo preberete oziroma si zapišete opombe s pomočjo aplikacije za pametni telefon.* Prav tako bo zaznal in vam pomagal pri diagnozi.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

SAMSUNG