AMERIŠKI HLADILNIK SAMSUNG RF50K5920S8/EO

1.399,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 7 aprila
Šifra: 083a4dd6bf47 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Hladilnik s štirimi vrati. Trojni sistem za hlajenje neodvisno nadzoruje in optimizira temperaturo, poveča vlažnost in preprečuje mešanje vonjav.Da bi hrana ostala dalj časa sveža, tehnologija Precision Chef Cooling zmanjšuje nihanje temperature na samo ? 0,5 ° C * s pogostim zaznavanjem sprememb in natančnim nadzorom delovanja kompresorja. Cona CoolSelect Plus ponuja vrhunsko prilagodljivost shranjevanja hrane, tako da je vse sveže. Z enim dotikom lahko predal enostavno pretvorite iz hladilnika v zamrzovalnik s pomočjo štirih temperaturnih nastavitev.

Fresh Zone je pametno oblikovan predal, ki nudi idealno okolje za konzerviranje mesa in rib – ohranja jih na optimalni temperaturi, da ostanejo sveži in imajo najboljši možni okus.
Vrhunski dizajn tipa T vam omogoča priročno uporabo vsakega vogala in shranjevanje veliko večjih predmetov, saj je stvari veliko lažje vnašati, organizirati in najti. Tudi njen moderni dizajn izgleda modno kul in šik.
Velika prostornina zagotavlja dovolj prostora v hladilniku in zamrzovalniku, da shranite veliko več predmetov in zagotovite, da so dobro organizirane. Njegova 4 vrata se odprejo na široko, tako da lahko vse hitro vidite.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

SAMSUNG