AMERIŠKI HLADILNIK SAMSUNG RS68A8531B1/EF

1.549,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 8 februarja
Šifra: 89385b508658 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Ameriški hladilnik z ledomatom in dozirnikom vode(ne potrebuje priklop na vodo). Twin Cooling Plus, polica za steklenice,led luč, Počitniški Način

Tehnologija SpaceMax Z notranjo zmogljivostjo 634 litrov, povečuje prostor za shranjevanje hrane. Edinstvena tehnologija SpaceMax? uporablja poseben uretanski premaz, ki omogoča veliko tanjše notranje stene brez ogrožanja energetske učinkovitosti. Na ta način izboljšuje notranjo zmogljivost z enakimi zunanjimi dimenzijami.

Tehnologija TwinCooling Funkcija pametne? konverzije vam omogoča največjo prilagodljivost v smislu zadrževanje. S tehnologijo Twin Cooling lahko izbirate med 5 različnimi načini, da zamrzovalnik enostavno pretvorite v hladilnik in imate na voljo več prostora za svežo hrano. Aktivirajte način izklopa za varčevanje z energijo ali uporabo zamrzovalnika kot majhnega hladilnika.

Integriran videz Vašemu domu daje sodoben videz in elegantno usklajen z obstoječimi aparati in pohištvom ter tako daje življenje kuhinji s harmonično notranjostjo. Minimalistična zasnova vključuje ploščata vrata, skrit zaslon, vinsko polico ter posode za hrano in predale.
Držalo za steklenice Večnamenska vinska polica, ki vam omogoča, da kar najbolje izkoristite prostor hladilnika. Zahvaljujoč večji širini lahko zložite ne samo standardne velikost steklenice vina, ampak tudi večje, kot so tiste iz šampanjca. Laskava oblika je tudi veliko bolj vsestranska in primerna za držanje drugih živil, kot so pice in jajčni kartoni.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

SAMSUNG