AMERIŠKI HLADILNIK TESLA RB5101FHX1

749,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: torek, 28 marca
Šifra: ff96d170c345 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Ameriški hladilnik z dispanzerjem za vodo Tesla RB5101FHX1 se uvršča v energijski razred F. Prostornina hladilnega dela znaša 349 l, prostornina zamrzovalnega pa 185 l.

Odlikujejo ga tehnologija NoFrost, sistem za enakomerno kroženje zraka Multi AirFlow ter funkciji hitrega hlajenja in zamrzovanja.Odlikujejo ga tehnologija NoFrost, sistem za enakomerno kroženje zraka Multi AirFlow ter funkciji hitrega hlajenja in zamrzovanja.

Kraljestvo okusov: Kadar koli boste odprli ameriški hladilnik Tesla, boste vstopili v svoje kraljestvo okusov. Zaradi praktičnih rešitev pri shranjevanju se v njem ne boste izgubili.
Total NoFrost: Pozabite na ročno odmrzovanje! Pametni in prilagodljivi senzorji vas bodo razbremenili teh težav.
Multifunkcijski LED panel: Z intuitivnim LED zaslonom lahko zdaj z malo pritiska prsta nadzirate temperaturo. Na voljo so vam štiri koristne funkcije: Eco, Super freeze, Power cool in Lock.
Hitro zniževanje temperature: Imate kakšno živilo, ki mora biti hitro na hladnem? Uporabite to možnost, ki hitro zniža temperaturo.
Multi AirFlow sistem: V hladilniku je zelo pomembna stalna temperatura, da hrana ostane sveža dlje časa. Zato sistemi Multi in DynaCool Air Flow enakomerno razporejajo zrak v vsak kotiček hladilnika.
Svež zrak: Posebna antibakterijska tehnologija pomaga ohranjati pravi okus in vonj hrane, hkrati pa tudi svežino zraka v hladilniku.
Sodobna italijanska oblika: Za lepo sodobno obliko hladilnika zunaj in znotraj Tesla sodeluje z odlično ekipo oblikovalcev iz Italije.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

TESLA