HLADILNIK GORENJE OBRB153R

999,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: ce469906d098 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Kvaliteten dvovratni hladilnik Gorenje z zamrzovalnikom se ponaša z naprednim ventilatorskim sistemom za enakomerno hlajenje, prostornimi policami v vratih hladilne naprave, ki omogočajo čvrsto namestitev ter varčno in učinkovito LED osvetlitvijo, ki zagotavlja odlično preglednost. Prostorne police v notranjosti je moč enostavno urejati in premikati po željah uporabnika, med drugim pa so tudi visoke nosljive in premorejo težo vse do 5 kg.

  • Edinstven retro izgled.
  • Velik predal za zelenjavo z regulacijo vlage.

Enakomerna temperatura v hladilniku

Da je celotna notranjost hladilne naprave enakomerno in dinamično ohlajena, z naprednim ventilatorskim sistemom poskrbi tehnologija DynamiCooling. Zaradi ekonomičnega in varčnega delovanja omogoča velik prihranek električne energije in uporabniku dodaten stroškovni prihranek.

Prostorna polica za steklenice v vratih hladilnika

Polica za steklenice nudi dovolj prostora za velike, tudi do 2,5-litrske plastenke. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

Dobro razporejena in učinkovita osvetlitev

LED osvetlitev zagotavlja izjemno in visoko učinkovito osvetlitev vašega hladilnika. Življenjska doba je tridesetkrat daljša od klasičnih žarnic in prihrani do desetkrat toliko energije.

Dolgotrajna svežina živil

Na dnu hladilnega dela se nahaja prostoren FreshZone predal, ki velja za najhladnejši predel v hladilniku. S pomočjo ventilatorja se temperaturo stalno vzdržuje na približno 3 stopinjah C. Tu so razmere za kakovost živil in njihovo daljšo vitaminsko obstojnost mnogo večje kot v preostalih predelih naprave.

Po želji nastavljive police

Nastavitev polic v novih hladilnikih Gorenje je izjemno preprosta, tudi če so te polne. Z načinom SimpleSlide jih lahko premikate gor in dol, odvisno od tega, koliko prostora potrebujete. Police lahko nastavite v več različnih položajev in so zelo zdržljive, saj prenesejo težo do 5 kg.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

GORENJE