HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNE560E40ZLXPHUN HYGIENE SHIELD

1.019,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: ccfa6e7af8b6 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Dvovratni hladilnik z zmrzovalnikom spodaj širine 70 cm. Hladilnik Beko RCNE560E40ZLXPHUN spada v produktno družino HygieneShield in ga zato odlikuje sposobnost, da lahko uniči do kar 99 % bakterij in virusov. Dezinfekcijska moč hladilnikov izhaja iz UV svetlobe, ki je prisotna v posebnem HygieneShield predalu. Če pakirano hrano shranite v HygieneShield predal, s tem poskrbite, da je površina embalaže razkužena, ob tem pa tudi, da hrana obdrži visoko hranilno vrednost, ki sicer v hladilniku hitro upade.

HygieneShield
Premagajte bakterije in viruse!
HygieneShield je družina izdelkov, ki se odlikujejo po sposobnosti uničenja do kar 99 % bakterij in virusov! Med izdelke HygieneShield spadajo sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki in pečice. Pri hladilnikih razkuževanje in vrhunsko higieno omogočata poseben HygieneShield predal in tehnologija UV svetlobe, ki deluje enakomerno po celotnem predalu. HygieneShield predal s pomočjo tehnologije UV svetlobe razkuži vse površine pakirane hrane znotraj predala in ohranja kar najvišjo kakovost hrane. Sprejmite moč sonca in UV svetlobe, zaživite sproščeno!
Aplikacija HomeWhiz
Pametni dom na vaši dlani. Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg.
FreshGuard
Uradni partner svežine v hladilniku! Kot že samo ime obljublja, je tehnologija FreshGuard pravi varovalec svežine v vašem hladilniku. Skrivnostna moč te tehnologije izvira iz posebnega modula, ki je nameščen na strop predala za sveža živila. Modul vse neprijetne vonjave iz predala pošilja skozi filter, ki nato nazaj v predal povrne osvežen in prečiščen zrak. Slabe vonjave tako izginejo še preden se razširijo na vse notranje površine hladilnika. Naravnost fantastično!
HarvestFresh
Inspiracija iz narave!
Le malokdo se tega zares zaveda, vendar zelenjava in sadje po vstavitvi v hladilnik začneta izgubljati svojo hranilno vrednost, torej vitamine in minerale. Ker so ravno slednji glavni razlog za to, da zelenjavo in sadje sploh uživamo, smo pri Beko razvili tehnologijo, ki omogoča njihovo ohranjanje za daljši čas. Tehnologija HarvestFresh je osnovana na treh posebnih barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo.
Poskrbite za visoko hranilnost vaše hrane!

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

BEKO