HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNE720E3VZXPN

1.399,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: 811e74806138 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Kombinirani hladilnik Beko RCNE720E3VZXPN z zamrzovalnikom spodaj navdušuje s tehnologijo HarvestFresh ?, ki uporablja tri energetsko učinkovite barve, ki simulirajo sončno svetlobo. Ta tehnologija posnema naravni sončni cikel in vitamini se ohranijo dlje.

Hladilnik navdušuje tudi s tehnologijo NeoFrost ? ? samodejnim odtaljevanjem in predalom za daljšo svežino, zamrzovalni predel ima 3 prostorne predale.
Zaradi posebnih tečajev pa se vrata odpirajo vzporedno s stransko stranico hladilnika. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča prilagajanje vsakemu prostoru.
HarvestFresh
Inspiracija iz narave!

Le malokdo se tega zares zaveda, vendar zelenjava in sadje po vstavitvi v hladilnik začneta izgubljati svojo hranilno vrednost, torej vitamine in minerale. Ker so ravno slednji glavni razlog za to, da zelenjavo in sadje sploh uživamo, smo pri Beko razvili tehnologijo, ki omogoča njihovo ohranjanje za daljši čas. Tehnologija HarvestFresh je osnovana na treh posebnih barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

BEKO