HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK CANDY CBT5518EW

599,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: e8cff3f377f6 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik CBT5518EW, se uvršča v E energijski razred. Sistem flexy pa omogoča prilagoditev notranjosti hladilnika na 100 različnih načinov, za osvežitev glede na vaše potrebe.

INVERTERSKI KOMPRESOR
Inverterski hladilni kompresor deluje tiho in z manj vibracijami, hkrati pa zagotavlja večji prihranek energije in daljše ohranjanje svežine.

TOTAL NO FROST
Tehnologija Total No Frost Circle + omogoča, da so stalna in enotna temperatura ter vlažnost zagotovljeni na vsaki polici in v vsakem kotu vašega hladilnika. Bočni zračni tok, ki prihaja iz stranskih izhodov, ohranja vaša živila sveža dlje, kamor koli v hladilniku jih postavite.

LED OSVETLITEV
Led osvetlitev ima daljšo življenjsko dobo, manjšo porabo energije ter manjše segrevanje.

HITRA OHLADITEV HRANE IN PIJAČE
Kadar koli morate na hitro ohladiti hrano in pijačo, samo aktivirajte funkcijo Super Cooling, da pospešite postopek ohlajanja in hladilnik doseže optimalno temperaturo.

ELEKTRONSKO UPRAVLJANJE
Na elektronski upravljalni plošči v notranjosti hladilnika lahko nastavite raven temperature glede na hrano, ki jo želite shraniti. Nastavite lahko tudi funkcijo hitrega ohlajanja Super Cool in hitrega zamrzovanja Super Freeze ali hladilnik povežete z aplikacijo hOn preko Wi-Fi.

NASTAVLJIVE POLICE IN VISEČI PREDALI V VRATIH
Premikajte police v notranjosti in viseče predale v vratih hladilnika. Za popolno prilagodljivost shranjevanja lahko preizkusite kar do 100 različnih kombinacij notranje postavitve.

ENOSTAVNA IN HITRA NAMESTITEV
Hladilnik omogoča enostavno namestitev tečajev vrat na levo ali desno stran. Zato lahko hladilnik postavite v katero koli zasnovo kuhinje.

E ENERGIJSKI RAZRED
Po novi energijski nalepki je ta hladilnik v energijskem razredu E. V primerjavi z napravami razreda G zmanjšuje porabo do 36 %, prihrani energijo in denar ter spoštuje okolje.

WI-FI POVEZAVA
Prenesite aplikacijo hOn in odkrijte celoten nabor povezanih funkcij, ki vam bodo poenostavile vsakdanje življenje. Pridobite koristne nasvete in namige preko pametnega telefona in uživajte v številnih funkcijah, kot so Inventory Assistant, Smart Drink Assistant in Smart Food Locator, ki vam bodo povedale kaj imate v hladilniku in še veliko več.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

CANDY