HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK CANDY CCT3L517FW

369,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 510eee2193b4 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Prostostoječi kombiniran hladilnik z zamrzovalnikom spodaj. Hladilnik se ponaša s tehnologijo LOW FROST, ki upočasnjuje nastajanje ledu v zamrzovalniku,

ima štiri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 3,3 kg/24h. Hladilnik spada v klimatski razred N-ST z glasnostjo delovanja 39 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev.
LOW FROST
Low frost tehnologija vzdržuje optimalno vlažnost v hladilniku in prepreči nastajanje debelega sloja ledu v zamrzovalniku. Led v zamrzovalniku tako nastaja zelo počasi in v manjših količinah.

LED OSVETLITEV
Led osvetlitev ima daljšo življenjsko dobo, manjšo porabo energije ter manjše segrevanje.

HITRA OHLADITEV HRANE IN PIJAČE
Kadar koli morate na hitro ohladiti hrano in pijačo, samo aktivirajte funkcijo Super Cooling, da pospešite postopek ohlajanja in hladilnik doseže optimalno temperaturo.

ENOSTAVNA IN HITRA NAMESTITEV
Hladilnik omogoča enostavno namestitev tečajev vrat na levo ali desno stran. Zato lahko hladilnik postavite v katero koli zasnovo kuhinje.

ELEKTRONSKO UPRAVLJANJE
Na elektronski upravljalni plošči v notranjosti hladilnika lahko nastavite raven temperature glede na hrano, ki jo želite shraniti. Nastavite lahko tudi funkcijo hitrega ohlajanja Super Cool.

STEKLENE POLICE
Steklene police v notranjosti so odporne na razlito tekočino in jih je enostavno očistiti.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

CANDY