HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CBNES 4898

2.599,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: e5cd777dd45d Kategoriji: ,

Opis

Opis

Dvovratn hladilnik z BioFresh in NoFrost. 7-palčni barvni zaslon TFT z digitalnim prikazom temperature. LED stropna osvetlitev s funkcijo samodejnega zatemnitve (ni mogoče nastaviti). Ledomat.

BluPerformance
Ponujajo še več notranje zmogljivosti za shranjevanje hrane, ekonomičnost in energijsko učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe in izjemen dizajn: Liebherr-jevi BluPerformance aparati postavljajo novo smer pri hlajenju in zamrzovanju ter nova merila.
DuoCooling
Natančno in neodvisno nadzor temperature predelkov hladilnika in zamrzovalnika omogoča DuoCooling: dva ločeno nastavljiva hladilna kroga. Med hladilnikom in zamrzovalnim predalom ni izmenjave zraka, tako da ne bi mogli prenesti vonjav in shranjene hrane preprečiti, da bi se izsušila.
IceMaker s fiksnim priključkom za vodo
Vgradni IceMaker vam samodejno pomaga, da imate vrhunske ledene kocke, tako da ste pripravljeni na vsako priložnost.
7-palčni zaslon na dotik
7-palčni TFT zaslon z visoko ločljivostjo je vgrajen v vrata in nudi individualne možnosti nastavitve zahvaljujoč intuitivnemu in uporabniku prijaznemu menijskemu navigacijskemu sistemu. Naprave je mogoče prilagoditi posebnim zahtevam kupcev s pomočjo prednastavljenih programov in tako zagotoviti optimalno shranjevanje hrane.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR