HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNEF 4813

799,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 3 aprila
Šifra: 9ef8c7a5f8f7 Kategoriji: ,

Opis

Opis

DVovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj. Digitalni prikaz temperature v MagicEye. LED stropna razsvetljava. Vrata iz nerjavečega jekla s sistemom SmartSteel.

NoFrost
Liebherrjevi aparati NoFrost nudijo strokovno hladilno tehnologijo za dolgotrajno svežino. Hrana je zamrznjena z ohlajenim zrakom, ki kroži, in vsa vlaga se izloči. Posledično je v zamrzovalniku vedno brez ledu in hrana ne zmrzne več. Zaradi priročnosti NoFrost je odtaljevanje preteklost.
DuoCooling
Natančen in neodvisen nadzor temperature hladilnega in zamrzovalnega prostora kombiniranih hladilnikov z zamrzovalnikom je dosežen z DuoCooling z dvema popolnoma ločenima hladilnima krogoma. Med hladilnikom in zamrzovalnikom ni izmenjave zraka. To preprečuje prenos vonja in preprečuje izsuševanje shranjene hrane.
Ključni elektronski nadzor
Natančen elektronski nadzorni sistem je opremljen z digitalnim prikazovalnikom temperature in zagotavlja informacije o izvedenih nastavitvah.
Stojalo za steklenice
Stojalo za steklenice je praktična in očem prijetna rešitev za shranjevanje pijač. Tu lahko steklenice shranite v kompaktnem prostoru.
SmartSteel
SmartSteel bistveno zmanjša vidnost sledi prstov in je zelo enostaven za čiščenje.
Nadzor temperature
Elegantna številčnica, ki jo je enostavno premikati, z uporabnikom prijazno funkcijo zagotavlja, da so predalniki hladilnika in zamrzovalnika na pravilnih temperaturah, zato izpolnjujejo vaše različne zahteve glede hlajenja.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR