HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNEF 5745

1.799,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 7 aprila
Šifra: 531d09e2021c Kategoriji: ,

Opis

Opis

Hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z NoFrost.

BluPerformance
Ponudba še več notranjih zmogljivosti za shranjevanje hrane, ekonomičnost in energetska učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe in izjemen dizajn: Liebherrjevi aparati BluPerformance postavljajo novo smer hlajenja in zamrzovanja ter nova merila.
BioCool
BioCool-Box je značilnost hladilnika in raven vlažnosti v njem je mogoče regulirati, da bo sadje in zelenjava dlje časa sveža. Nemoteno se razteza bodisi na valjčnem sistemu bodisi na visokokakovostnih teleskopskih tirnicah, ki zagotavljata enostavno uporabo in omogočata udoben dostop za popoln pogled na shranjene izdelke. Vlažnost se uravnava z drsnikom.
NoFrost
Liebherrov sistem NoFrost zagotavlja hitro zamrzovanje brez zmrzovanja s pomočjo ventilatorja za varno in dolgotrajno shranjevanje hrane. Tehnologija NoFrost ustvarja veliko večjo kapaciteto shranjevanja in ohranja zamrzovalnik nenehno brez zmrzali.
DuoCooling
Natančen in neodvisen nadzor temperature v hladilniku in zamrzovalniku omogoča DuoCooling: dva ločeno nastavljiva hladilna kroga. Med hladilnikom in zamrzovalnikom ni izmenjave zraka, tako da se vonjave ne morejo prenesti in shranjena živila ne izsušijo.
IceMaker z rezervoarjem za vodo
IceMaker z rezervoarjem za vodo je inovativna rešitev, če je voda iz cevi neustrezne kakovosti ali ni na voljo. Rezervoar je odstranljiv za priročno dolivanje vode.
2,4-palčni zaslon na dotik
2,4-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokim kontrastom je integriran za vrati in omogoča natančne nastavitve temperature.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR