HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNEL 4713

749,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: 2eaa38a5f569 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z NoFrost. Digitalni prikaz temperature v MagicEye. 4 predali v zamrzovalniku. LED stropna razsvetljava.

NoFrost
Liebherrjevi aparati NoFrost ponujajo strokovno tehnologijo hlajenja, ki zagotavlja dolgotrajno svežino. Hrana je zamrznjena z ohlajenim recirkuliranim zrakom in vsa vlaga se odstrani. Posledično je v zamrzovalniku vedno brez ledu in hrana ne zmrzne več. Zaradi priročnosti NoFrost je odtaljevanje preteklost.
DuoCooling
Natančen in neodvisen nadzor temperature hladilnega in zamrzovalnega prostora kombiniranih hladilnih zamrzovalnikov je dosežen z DuoCooling z dvema popolnoma ločenima hladilnima krogotokoma. Med hladilnikom in zamrzovalnikom pa ni izmenjave zraka. To preprečuje prenos vonjav in preprečuje sušenje shranjene hrane.
Ključne elektronske kontrole
Natančen elektronski nadzorni sistem je opremljen z digitalnim prikazovalnikom temperature in ponuja informacije o nastavljenih nastavitvah.
Stojalo za steklenice
Stojalo za steklenice je rešitev za shranjevanje pijač, ki je praktična in prijetna za oko. Tu lahko steklenice shranite v kompaktnem prostoru.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR