HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CNSFF 24503

649,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 7 aprila
Šifra: 4e88e4e8b803 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Dvovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj. Predal za zelenjavo – easy fresh. Duo cooling. No frost. LED osvetlitev.

DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna krogotoka, ki zagotavljata, da ne pride do izmenjave zraka med hladilnikom in zamrzovalnikom. Hrana se ne izsuši niti ne prenaša vonja. To pomeni manj zavreči, redkeje nakupovati, a prihraniti več in večji užitek.
NoFrost
Liebherrov sistem NoFrost zagotavlja hitro zamrzovanje brez zmrzovanja s pomočjo ventilatorja za varno in dolgotrajno shranjevanje hrane. Tehnologija NoFrost ustvarja veliko večjo kapaciteto za shranjevanje in ohranja zamrzovalnik nenehno brez zmrzali.
Predali zamrzovalnika in police iz kaljenega stekla je mogoče odstraniti. VarioSpace ? praktična rešitev za shranjevanje večjih predmetov.
SuperCool ustvari večje zaloge hladu, tako da se lahko sveže shranjena hrana hitro ohladi. Vrnitev s temperature hlajenja +2°C na normalno temperaturo hlajenja je časovno ali količinsko nadzorovana, da pomaga prihraniti energijo.
SuperFrost
SuperFrostSuperFrost
SuperFrost ustvari večje zaloge hladu, tako da se lahko sveže shranjena živila hitro zamrznejo na način, ki ohranja vitamine. Vrnitev iz temperature zmrzovanja -32°C na normalno temperaturo zamrzovalnika je časovno ali količinsko nadzorovana, da pomaga prihraniti energijo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR