HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICBND 5153

1.899,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 8b4fb9017cf3 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z BioFresh in NoFrost. Popolnoma raztegljive teleskopske tirnice z mehanizmom za samozapiranje in mehanskim mehanizmom za zaustavitev. LED osvetlitev.

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano – in zagotovo ne led in zmrzal. NoFrost ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost ne pomeni več dolgočasnega in dolgotrajnega odtajanja zamrzovalnega prostora, več časa za druge stvari – in prihranek denarja.
Varno za sadje in zelenjavo
Hrustljava solata in jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, zato ostanejo dlje sveža – v trezorjih BioFresh. V sefu za sadje in zelenjavo je temperatura blizu 0 ° C. V kombinaciji s stalno vlažnostjo se nepakirano sadje in zelenjava zaradi nepredušnega zapiranja počutijo kot doma. Nič vam ni treba prilagajati.
Varno za meso in mleko
Ali želite, da nežni telečji file ali sveže mleko ostanejo čim dlje sveži? Sefi BioFresh bodo zagotovili, da je temu tako. V varnem za meso in mlečne izdelke je temperatura blizu 0 ° C – idealni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljive hrane. In kar je najboljše, tovarniško je vse popolnoma prilagojeno za takojšnjo uporabo – in za daljšo svežino.
DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna kroga, ki zagotavljata izmenjavo zraka med predelkom hladilnika in zamrzovalnika. Hrana se niti ne izsuši niti ne prenese vonja. To pomeni, da manj zavržemo, manj pogosto kupujemo, vendar prihranimo več in več užitka.
LightTower
Uživajte v optimalno osvetljeni notranjosti: LightTower prikazuje hrano v najboljši luči in je postavljen tako, da je ves napolnjen hladilnik ves čas osvetljen. Lahka pritrditev LightTowerja na stranske stene pomeni, da je tudi več prostora za vašo hrano.
Zaslon na dotik in povlecite
Nadzor vašega Liebherra na dosegu roke: zahvaljujoč zaslonu Touch & Swipe lahko s hladilnikom upravljate intuitivno in enostavno. Preprosto izberite funkcije, kot je SuperCool na barvnem zaslonu, tako da tapnete in povlečete. Prav tako enostavno nadzorujemo temperaturo. In kaj, če zaslona ne uporabljate aktivno? No, potem vam prikaže dejansko temperaturo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR