HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICBSD 5122

1.399,00 

Ni na zalogi

Šifra: 1d8941c90b65 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, z BioFresh in SmartFrost. DuoCooling. Smart Device. Led osvetlitev.

Varno za sadje in zelenjavo
Hrustljava solata in jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, zato ostanejo dlje sveža – v trezorjih BioFresh. V sefu za sadje in zelenjavo je temperatura blizu 0 ° C. V kombinaciji s stalno vlažnostjo se nepakirano sadje in zelenjava zaradi nepredušnega zapiranja počutijo kot doma. Ni vam treba ničesar prilagajati.
Varno za meso in mleko
Ali želite, da nežni telečji file ali sveže mleko ostanejo čim dlje sveži? Sefi BioFresh bodo zagotovili, da je temu tako. V varnem za meso in mlečne izdelke je temperatura blizu 0 ° C – idealni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljive hrane. In kar je najboljše, tovarniško je vse popolnoma prilagojeno za takojšnjo uporabo – in za daljšo svežino.
DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna kroga, ki zagotavljata izmenjavo zraka med predelkom hladilnika in zamrzovalnika. Hrana se niti ne izsuši niti ne prenese vonja. To pomeni, da manj zavržemo, manj pogosto kupujemo, vendar prihranimo več in več užitka.
Zaslon na dotik
Nadzor s prsti: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so na zaslonu jasno razporejene. Z nežnim tapkanjem prsta lahko na primer enostavno izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo hladilnika.
IceCubeTimer
Spontana zabava? Zdaj hitro potrebujete kocke ledu? Tu pomaga IceCubeTimer. Zagotavlja, da vaš Liebherr zelo hitro spremeni vodo v kocke ledu. Takoj ko bodo ledene kocke pripravljene, boste prek aplikacije prejeli obvestilo. Vmes se vam ni treba prijaviti in lahko v najkrajšem času uživate v svojih ledenih napitkih.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR