HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICND 5123

1.499,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 3bc61c0b0878 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom z EasyFresh in NoFrost. Duo cooling. LED osvetlitev.

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano – in zagotovo ne led in zmrzal. NoFrost ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost ne pomeni več dolgočasnega in dolgotrajnega odtajanja zamrzovalnega prostora, več časa za druge stvari – in prihranek denarja.
EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Ne glede na to, ali gre za nepakirano zelenjavo ali sadje, to zagotavlja optimalno shranjevanje vsega. Zaradi nepredušnega zapiranja hrana povzroči dvig vlage v sefu. Tako ostane hrana dolgo časa sveža.
DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna kroga, ki zagotavljata izmenjavo zraka med predelkom hladilnika in zamrzovalnika. Hrana se niti ne izsuši niti ne prenese vonja. To pomeni, da manj zavržemo, manj pogosto kupujemo, vendar prihranimo več in več užitka.
Zaslon na dotik
Nadzor s prsti: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so na zaslonu jasno razporejene. Z nežnim tapkanjem prsta lahko na primer enostavno izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo hladilnika.
IceCubeTimer
Spontana zabava? Zdaj hitro potrebujete kocke ledu? Tu pomaga IceCubeTimer. Zagotavlja, da vaš Liebherr zelo hitro spremeni vodo v kocke ledu. Takoj ko bodo ledene kocke pripravljene, boste prek aplikacije prejeli obvestilo. Vmes se vam ni treba prijaviti in lahko v najkrajšem času uživate v svojih ledenih napitkih.
Prostor za pekač
Ali želite, da je domača pečena sadna pita sveža? Ali morda pripravljeno pico, ki jo bomo spekli kasneje? V tem primeru pladenj preprosto potisnite v Liebherr ? – na njem je dovolj prostora za shranjevanje pekača. Zelo priročno – pekač lahko potisnete navznoter in navzven, ko se vrata odprejo za 90 °.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR